Pekka Rinne ja Aleksander Barkov valittiin NHL:n tähdistöotteluun

NHL / Uutinen
Pekka Rinne edustaa Keskistä divisioonaa liigan tähdistöottelussa.
Kuva © Getty Images
Maalivahti Pekka Rinne ja hyökkääjä Aleksander Barkov on valittu NHL:n jokavuotiseen tähdistöotteluun. Rinteelle valinta on uran kolmas, Barkoville kutsu on uran ensimmäinen. Tähdistöottelu pelataan tänä vuonna Tampa Bay Lightningin kotihallissa tammikuun lopussa.

NHL julkaisi myöhään keskiviikkoiltana kokoonpanot tämän kauden tähdistöotteluun. Fanit saivat äänestää jokaiselle divisioonajoukkueelle oman kapteeninsa ja tämän lisäksi joukkueita täydennettiin pelaajilla liigan kaikista joukkueesta. 

Nashville Predators -maalivahti Pekka Rinteelle valinta on uran kolmas. Vuonna 2015 Rinne ei pystynyt pelaamaan ottelussa loukkaantumisen takia, mutta osallistui tapahtumaan viime kaudella. Rinne on torjunut tällä kaudella joukkueelleen 21 voittoa ja miehen torjuntaprosentti 92,4 on liigan kärkitasoa. 

Florida Panthers -hyökkääjä Aleksander Barkov pääsee ensimmäistä kertaa urallaan osallistumaan tähdistöotteluun. Barkov on iskenyt kuluvalla kaudella 41 ottelussa 14 maalia ja kerännyt 26 syöttöpistettä. 22-vuotias hyökkääjä on tällä hetkellä joukkueensa kolmanneksi tehokkain pelaaja. 

Muut tapahtumaan valitut pelaajat löytyvät NHL:n verkkosivuilta

NHL:n tähdistöottelu pelataan 27.-28. tammikuuta Tampassa. 

» Lähetä palautetta toimitukselle