Pekka Kangasalusta TPS:n testiin

LIIGA / Uutinen
Kärpissä viime kaudella pelannut Pekka Kangasalusta liittyy TPS:n harjoitusryhmään. Kangasalustan pesti turkulaisten kanssa kestää toistaiseksi kuukauden verran, jonka jälkeen seura tekee päätöksen jatkosta.

23-vuotias vanttera puolustaja pelasi runkosarjassa 42 ottelua tehoilla 2+3. Miehen alkukausi meni pipariksi pitkään vaivanneen selän välilevyn pullistuman vuoksi. TPS:n puolustajatarve nousi akuutiksi ongelmaksi, kun seuran jättivät sekä Martti Järventie että Henrik Tallinder molempien suunnatessa rapakon taakse taaloja tienaamaan. Kangasalusta on aiemmin pelannut liigaa Ilveksen ja IFK:n riveissä vaihtelevalla menestyksellä.

Tepsi-pomo Hannu Jortikalle Kangasalusta on tuttu mies sekä nuorten maajoukkueesta että Elitserienin Malmöstä, jossa miehet vaikuttivat yhtä aikaa. Lempinimeä "Parru" kantava Kangasalusta ei ole mikään pistenikkari vaan miehen vahvuudet ovat vankassa oman pään pelissä sekä taklauspelissä. Mittaa Kangasalustalla ei ole kuin 175 senttiä, mutta vankan pakin paino pyörii silti yhdeksänkympin hujakoilla ja taklaukset lähtevät tarvittaessa voimalla.

TPS haluaa ensin testata Kangasalustan nykykunnon ja tekee sen jälkeen päätöksen jatkosopimuksesta. Onnistuessaan peruspakki olisi hyvä lisä puolustavien mestareiden puolustukseen.

» Lähetä palautetta toimitukselle