Pauli Levokari kaupattiin Pittsburghiin

NHL / Uutinen
Columbus Blue Jackets kauppasi farmijoukkueessaan puolustaneen Pauli Levokarin Pittsburghin organisaatioon.

Pauli Levokarin siirto Pittsburghin organisaatioon on puhdas vaihtokauppa, sillä Columbukseen matkaa puolestaan Pittsburghin farmijoukkueen puolustaja Brendan Buckley.

Atlanta Thrashers varasi Levokarin kesällä 2002 ja mies suuntasikin luomaan uraa Pohjois-Amerikkaan heti samana syksynä. NHL-ovet eivät luvialaiselle ole kuitenkaan ainakaan toistaiseksi auenneet, vaan mies on tahkonnut pääasiassa AHL:ssä.

Syksyllä 2002 Atlanta lähetti Levokarin training campin jälkeen Chicago Wolvesin riveihin. Myöhemmin saman kauden aikana Atlanta myi Levokarin Columbukseen, jonka seurauksena mies löysi pelipaikan Syracuse Crunchista. Tällä kaudella Levokari on pelannut Syracusen paidassa 28 ottelua, joissa hän on saalistanut kolme syöttöpistettä sekä 49 jäähyminuuttia.

Tammikuun lopussa Levokari oli palaamassa Suomeen ja siirto Porin Ässiin piti olla jo selvä. Lopulta siirto kuitenkin kariutui, koska Columbus ja Ässät eivät päässeet yhteisymmärrykseen.

Ässien toimitusjohtaja Juhani Tammisen mukaan Levokarilla on kuitenkin ensi kauden kattava sopimus porilaisseuran kanssa.

» Lähetä palautetta toimitukselle