Pauli Levokari Atlantaan

LIIGA, NHL / Uutinen
HIFK:n kolossipuolustaja Pauli Levokari on tehnyt sopimuksen Atlanta Thrashersin kanssa. Sopimuksen yksityiskohtia ei annettu julkisuuteen.

Levokarin varaus tuli monelle yllätyksenä tämän vuoden varaustilaisuudessa. Luvian suuri mies ei niinkään kiekollisilla taidoillaan häikäise ja antaakin lähinnä suuren kokonsa puhua puolesta.

Atlanta hakee puolustukseensa selkeästi lisää kokoa ja näköä, jota Levokari varmasti tulee tuomaan. Se on sitten eri asia, löytyykö Levokarille training campin jälkeen tilaa Thrashersin edustusjoukkueesta vai viekö miehen tie Pasi Nurmisen tavoin AHL-mestari Chicago Wolvesin riveihin. Yleisesti Levokarille ei ole kovinkaan ruusuista tulevaisuutta rapakon takana veikkailtu, mutta moniko olisi uskonut esim. Riku Hahlin nousevan lähes suoraan Coloradon pelaavaan kokoonpanoon.

Levokarin lähdön myötä IFK:n puolustukseen tulee lähes kahden metrin ja 110 kilon kokoinen aukko. IFK:n toimitusjohtajan Pentti Matikaisen mukaan Niclas Hedberg hankittiin juuri täyttämään Levokarin lähtöä siinä vaiheessa, kun selvisi, että Pauli on tekemässä lähtöä Yhdysvaltain syvään etelään.

» Lähetä palautetta toimitukselle