Patrik Nemethillä olkapäävamma - MacKinnon ja Jost pelikunnossa

NHL / Uutinen
Nemeth loukkasi itseään nujakassa Tyler Seguinia vastaan.
Kuva © Getty Images
Colorado Avalanchen Nathan MacKinnon ja Tyler Jost ovat saaneet peliluvan tiistain otteluun Nashville Predatorsia vastaan, sen sijaan Patrik Nemeth on sivussa toistaiseksi.

Colorado Avalanchen ruotsalaispuolustaja Patrik Nemeth joutuu määrittelemättömäksi ajaksi sivuun Dallas Stars -kamppailussa tulleen olkapäävamman vuoksi. Hän satutti olkapäänsä tappelussa hyökkääjä Tyler Seguinia vastaan.

Tähtihyökkääjä Nathan MacKinnon loukkasi oikean silmänsä kamppailutilanteessa Anaheim Ducksin Tyler Grantia vastaan viime torstaina. Hän jätti ottelun kesken, mutta pelasi jo lauantaina, kun Avalanche voitti Starsin 3-1.

− Kipu oli sietämätön. Menetin näköni noin kymmeneksi minuutiksi enkä pystynyt avaamaan oikeaa silmääni. MacKinnon totesi Denver Post -lehdelle.  

Myös keskushyökkääjä Tyler Jost on pelikunnossa maanantaina pidettyjen harjoitusten jälkeen. Hän selvisi Boston Bruinsin Adam McQuaidin laitataklauksesta ainoastaan vasemman polven ruhjeella.

Nemeth on sopeutunut hyvin uuteen seuraansa, isokokoinen puolustaja on tehnyt kolme pistettä kuudessa ottelussa. MacKinnon on kuudessa ottelussa antanut neljä maaliinjohtanutta syöttöä ja Jost on neljässä ottelussa saalistanut tehot 1+1.

» Lähetä palautetta toimitukselle