TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Patrik Bäärnhielm Jukurien puolustukseen

MESTIS / Uutinen
Mestiksen Mikkelin Jukurit vahvistaa puolustustaan, kun ruotsalainen Patrik Bäärnhielm saapuu Mikkeliin kahden viikon try-out sopimuksella.

Jukurit on etsinyt vahvistusta puolustukseensa lähes koko kauden ajan ja tänään julkistettiin tietoa uudesta kasvosta. Ruotsalainen Patrik Bäärnhielm pukee sarvipääpaidan päälleen jo huomenna kotiottelussa FPS:aa vastaan.

- Pelaajalla on nyt try-out sopimus kahden viikon ajan ja sen jälkeen katsotaan tilannetta eteenpäin. Olemme hakeneet pelaajaa nimenomaan vahvistamaan joukkuetta, kommentoi tuoretta hankintaa Jukurien päävalmentaja Reijo Ruotsalainen.

Bäärnhielm omaa kokemusta mm. Ruotsin Elitserienistä Luleån joukkueesta ja on pelannut vuonna 2003 Ruotsin nuorten U20 MM-joukkueessa. Viime kaudella 23-vuotias, 183cm/93kg puolustaja pelasi Ruotsissa 1. divisioonan Skövde IK:ssa lähes piste/peli -tahtia. Alkukausi on sujunut Allsvenskanin Växjö Lakersin joukkueessa.

- Yhden harjoituksen perusteella hänellä on hyvä laukaus ja liikkuminen, mutta pelissä vasta nähdään tarkemmin, Ruotsalainen arvioi.

Bäärnhielm on hyökkääjä Andreas Sundinin ohella nyt toinen Jukureissa pelaava ruotsalaispelaaja.

» Lähetä palautetta toimitukselle