Patrice Brisebois jatkaa Montrealissa

NHL / Uutinen
Montreal Canadiensin johtava kiekollinen puolustaja Patrice Brisebois allekirjoitti pitkän jatkosopimuksen uutisoi TSN.

Patrice Brisebois on ollut Canadiensin johtavia puolustajia jo pitkään. Viime kausi sujui Briseboisilta pisteiden valossa hyvin, josta todisteena mm. henkilökohtainen maaliennätys (15 maalia), mutta miehen plus/miinussaldo oli koko liigan huonoin. Tällä kaudella Brisebois on tehnyt 33 ottelussa 14 pistettä.

Tuore sopimus kattaa kolme seuraavaa kautta ja joukkueella on myös optio neljännestä kaudesta. Sopimuksessa on myös ns. no-trade clause käsittäen kaksi ensimmäistä kautta. Rahallisesti Brisebois pärjännee jatkossa oikein hyvin, sillä uusi sopimus tuo hänelle 4 miljoonaa dollaria per kausi. Mahdollinen optiokausi on arvoltaan 4.5 miljoonaa dollaria. Brisebois saa meneillään olevalta kaudelta 2.5 miljoonaa dollaria.
Brisebois on kuulunut Canadiensin organisaatioon jo 12 vuotta.

Canadiensin toimitusjohtaja André Savard jatkaa siis kuumeisesti sopimusneuvotteluja tulevan kesän vapaiden agenttien kanssa. Joulukuun alussa jatkosopimuksen teki Karl Dykhuis. Brian Savage sai myös Canadiensilta sopimusehdotuksen, jota Savage ei kuitenkaan hyväksynyt. Kyseinen sopimusehtouksen on sanottu olleen kolmevuotinen ja arvoltaan 9 miljoonaa dollaria.

» Lähetä palautetta toimitukselle