Patapaitojen laituri yli kuukauden sivussa

LIIGA / Uutinen
Ässien vaihtoaitiosta voi joukkueen seuraavassa perjantaina pelattavassa Lukko-ottelussa uupua peräti viisi runkohyökkääjää.
Kuva © Mikko Ruohola http://mikko.ruohola.org/
Porin Ässien laitahyökkääjä Sami Lähteenmäki joutuu jäämään yli kuukauden mittaiselle sairauslomalle.

Ässien hyökkääjä Sami Lähteenmäki kärsii tällä hetkellä yläraajavammasta. Kiekkoilija joutuu huilaamaan arviolta kuusi- kahdeksan viikkoa.

Kaiken kaikkiaan porilaismiehistön sairastuvalla oleilee viisi laitahyökkääjää. Nämä neljä muuta miestä Lähteenmäen lisäksi ovat Michael Ryan, Nico Aaltonen, Veli-Matti Savinainen ja Jesse Joensuu.  

Ässien loukkaantuneista hyökkääjistä Ryan kärsii alaraajavammasta ja hänen pelikuntoaan tarkastellaan päivittäin. Ryanin pelaaminen perjantain Lukko-pelissä on mahdollista. Aaltosta puolestaan vaivaa keskivartalovamma ja kiekkoilija joutuu menemään maanantaina jatkotutkimuksiin. 

Loukkaantuneista Ässät-hyökkääjistä vastaavasti Savinaisella on yläraajavammaa ja peluri menee tiistaina ensimmäistä kertaa jäälle loukkaantumisensa jälkeen. Hänen paluunsa kiekkokaukaloihin voi olla mahdollista aikaisintaan 18.12. pelattavassa Tappara-Ässät- ottelussa.

Porilaisten NHL-vahvistus Joensuuta pitää kaukaloista sivussa myös yläraajavamma. Miehen paluun ajankohta tarkentuu kuluvan viikon aikana.  

Loukkaantumissumansa keskellä Ässät saa myös iloisempia uutisia. Porilaislupaus Joel Armia on toipunut nimittäin jo pelikuntoon ja osallistuu tiistain jääharjoituksiin normaalisti. 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle