Pasi Saarelan pelit pelattu kuluvan kauden osalta

LIIGA / Uutinen
Jo jonkin aikaa kiivaana velloneet huhut Rauman Lukon hyökkääjän Pasi Saarelan siirtymisestä toiseen seuraan vielä tammikuun aikana voidaan haudata. Pasi Saarelan kyynärpäässä on murtuma, ja vamma pakottaa miehen loppukauden kestävälle sairaslomalle.

Lauantaisessa jääkiekon SM-liigaottelussa Ilves-Lukko kyynärpäänsä loukannut Saarela kävi eilen tutkituttamassa kätensä, ja tarkassa syynissä havaittiin kyynärpäässä oleva murtuma. Porissa tehtävät jatkotutkimuksen paljastavat, joudutaanko kyynärpää leikkaamaan vai paraneeko vamma pelkällä kipsauksella.

Jo ennestään Lukon sairaslista on pitkä kuin nälkävuosi. Sivussa ovat Tuomas Grönman, Marko Toivonen, Samu Isosalo, Petteri Lotila, Teemu Kesä ja Ville Piekkola, ja Saarelan loukkaantuminen aiheuttaa lisää sydämentykytystä päävalmentaja Ismo Lehkoselle.

Nuorta joukkuetta koetellaan nyt oikein kovemman kautta, mutta Lehkosen mukaan ne pelaavat, jotka pystyvät. Tiettävästi Lukko ei aio hankkia enää loppukaudeksi vahvistuksia riveihinsä, mutta aikaa siihen vielä toki on. Siirtotakaraja on kuluvan viikon torstaina kello 24.00.

» Lähetä palautetta toimitukselle