TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Pasi Nielikäinen HPK:hon, Sailiolle jatkosopimus

LIIGA / Uutinen
HIFK:n viime viikonloppuna jättänyt Pasi Nielikäinen pelaa loppukauden Hämeenlinnan Pallokerhon riveissä. Nielikäiselle on tilaa loukkaantumisista kärsivässä Kerhossa, sillä nivusvaivainen Pasi Tuominen on liittynyt sairaslistan jatkoksi. HPK on myös tehnyt jatkosopimukset Jari Sailion ja juniorihyökkääjä Niklas Sirénin kanssa.

Valmentaja Paul Baxterin epäsuosioon HIFK:ssa joutunut Pasi Nielikäinen on löytänyt uuden työnantajan hieman pohjoisempaa. HPK on hänelle tuttu seura, sillä hän oli voittamassa joukkueelle SM-kultaa keväällä 2006.

haastattelu

"Palaan Kerhoon pelaamaan"
[lue lisää]

– Sain Jukka Jalosen HPK:ssa paljon vastuuta ja palkinnon työstä, nyt otan iloisena vastaan uuden mahdollisuuden ja toivon, että voin auttaa Kerhoa ylemmäs. Kerho on parempi joukkue kuin mitä sarjasijoitus näyttää, Nielikäinen kommentoi Jatkoajan haastattelussa.

Nielikäinen on pelannut tällä kaudella HIFK:n paidassa 29 ottelua, joissa hän on saanut pistesarakkeeseensa vain yhden syöttöpisteen. Suurimman osan otteluista hän on pelannut hyvin vähällä peliajalla. Kovana pelaajana tunnettu Nielikäinen on tällä kaudella saanut vain 18 jäähyminuuttia.

Nielikäiselle on nyt tilaa HPK:n hyökkäyksessä, sillä viimeisimpänä loukkaantuneiden listalle on liittynyt Pasi Tuominen. Tuomisen nivusvamma tutkitaan tarkemmin keskiviikkona, ja valmentaja Matti Alatalon mukaan kyse voi olla vaikeastakin vammasta, kertoo Hämeen Sanomat.

Hyökkääjä Jari Sailio on puolestaan tehnyt jatkosopimuksen kevääseen 2010 asti. 21-vuotias Sailio oli syksyllä loukkaantuneena, mutta peleihin palattuaan hän on ollut mainiossa vireessä. Hyökkääjän tämän kauden saldo on 6+8 pistettä 27 ottelussa.

Sailion tavoin nuori Niklas Sirén jatkaa HPK:n riveissä kevääseen 2010 asti. 18-vuotias hyökkääjä on pelannut Kerhon riveissä yhden ottelun verran SM-liigaa.

» Lähetä palautetta toimitukselle