Pasi Mustoselle kahden vuoden jatkosopimus Naisleijoniin

MAAJOUKKUE / Uutinen
Pasi Mustonen valmensi Naisleijonat vuosi sitten MM-pronssille.
Kuva © Julia Heino julia.heino@jatkoaika.com
Naisleijonat pronssille viime vuoden MM-kisoissa valmentanut Pasi Mustonen jatkaa naisten maajoukkueen päävalmentajana tulevat kaksi kautta. Kaudella 2017-18 pesti on päätoiminen.

Jääkiekkoliitto kertoi keskiviikkona tiedotteessaan, että Naisleijonia valmentava Pasi Mustonen jatkaa joukkueen peräsimessä myös tulevat kaksi kautta.

− Naisten maailmassa ja naisten huippu-urheilussa toimiminen on huikea kokemus. Pelaajat ovat valmiita tekemään isoja satsauksia olympialaisia varten ja myös valmentajana mahdollisuus valmentaa olympialaisissa ja taistella olympiamitaleista motivoi valtavasti, Mustonen kertoi tiedotteessa.

Mustosen valmennuspesti on päätoiminen kaudella 2017−2018. Tämä luo toimintatapoihin uusia mahdollisuuksia. 

− Meidän tulee tukea verkostoa pelaajien ympärillä, jotta pääsemme maksimitulokseen. Naiskiekon taso nousee koko ajan ja iso rooli tässä on Kuortaneella. Laadukasta seuravalmennusta tarvitaan kaikkiin seuroihin, Mustonen jatkoi.

Samalla Jääkiekkoliitto tiedotti, että Jari Risku jatkaa alle 18-vuotiaiden tyttöjen maajoukkueen päävalmentajana ensi kauden ajan. Risku on ollut naisten ja tyttöjen maajoukkuevalmennuksessa mukana kaudesta 2008−09 alkaen.

» Lähetä palautetta toimitukselle