Pasi Järvinen vahvistaa Ahmojen puolustusta

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Mestiksen jälkijoukoissa taisteleva Ahmat saa kovan vahvistuksen takalinjoilleen. Sarjan parhaisiin puolustajiin lukeutuva Pasi Järvinen edustaa ulkomaanpestiensä kariuduttua hyvinkääläisjoukkuetta. HIFK-hyökkääjä Arttu Luttinen pelaa Ahmoissa viikon ajan.

Pasi Järvisen pelaaminen tiistaina Haukkoja vastaan on epävarmaa kansainvälisten pelilupa-asioiden takia, mutta viimeistään loppuviikosta jämäkän 27-vuotiaan puolustajan pitäisi Ahmoissa esiintyä.

Järvinen on pelannut Ahmoissa aiemmin kahteen otteeseen. Kaudella 1998-99 HPK-kasvatti suuntasi vaisusti sujuneiden 14 ottelun jälkeen Italiaan HC Allegnen riveihin.

Puolentoista Italian kauden jälkeen Järvinen palasi Ahmoihin menestyksekkäästi. Kovat tehopisteet 9+26 tiesivät läpimurtoa divaritasolla, ja sen jälkeen 170-senttinen Järvinen on ollut kahdesti Jukureiden Mestis-mestaruuden voittaneen joukkueen tärkeimpiä pelaajia.

Tänä talvena Järvisen piti pelata ulkomailla, mutta toisin kävi. Ensimmäinen joukkue meni konkurssiin, ja toinen piti Järvistä liian pienikokoisena.

- Toivottavasti Pasi tuo joukkueeseen kaivattua itseluottamusta ja sähäkkyyttä, Ahmojen puheenjohtaja Markku Hietaniemi toivoi.

- Pasia kyseltiin muistakin seuroista, ja ainakin Vaasan Sport oli tehnyt hyvän tarjouksen. Hänen perheeseensä odotetaan kuitenkin perheenlisäystä talven aikana, ja ilmeisesti sen takia Tervakoskella asuva Pasi ei halunnut kauemmas lähteä, Hietaniemi valotti sopimuksen taustoja.

- Seuran taustalta löytyi tukijoita, joiden panostuksen avulla sopimuksen tekeminen oli mahdollista, Hietaniemi kiitteli.

Toinen uusi pelaaja Ahmoissa on HIFK:n hyökkääjä Arttu Luttinen, joka edustaa hyvinkääläisseuraa näillä näkymin viikon eli neljän ottelun ajan.

» Lähetä palautetta toimitukselle