Pasi Järvinen lopettaa uransa

MESTIS / Uutinen
Keväällä Jukurien kanssa yksivuotisen sopimuksen solminut Pasi Järvinen joutuu lopettamaan pelihommat perhesyiden takia.

Pitkän ja maineikkaan uran Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla tehnyt Pasi Järvinen on päättänyt lopettaa pelihommat perhesyiden takia. Näin ollen miehen keväällä Jukurien kanssa solmima yksivuotinen sopimus on purettu hyvässä yhteisymmärryksessä.

35-vuotiaalle puolustajalle lopettamispäätös ei ollut helppo paikka.

– Jääkiekko kaikessa hienoudessaan on ollut upea osa elämää, mutta tärkeintä on kuitenkin perhe. Haluan toivottaa Jukureille ja faneille menestyksekästä kautta ajatuksella, että ei sota yhtä miestä kaipaa, Järvinen toteaa.

– Kiitän pelikavereita, valmentajia, faneja sekä ennen kaikkea huoltajia mukavista ja antoisista vuosista.

Järvinen ehti pelata urallaan peräti 11 kautta Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla seuroinaan Hermes, TuTo, Ahmat, Jukurit ja KooKoo. Uran kruunuina miehen kaappiin helähtivät Mestiksen mestaruusmitalit kausien 2000–2001, 2002–2003 ja 2007–2008 päätteeksi.

SM-liigavauhtia Järvinen kävi kokeilemassa puolestaan HPK:n ja Ilveksen sotisovissa. Ulkomailla puolustaja edusti italialaista Alleghea, tanskalaista Herningiä, ranskalaista Grenoblea ja norjalaista Sparta Sarpsborgia.


Aina yhtä tyylikkään Pasi Järvisen uran viimeiseksi seuraksi jäi KooKoo.
Anette Naroma - http://anskun.net

» Lähetä palautetta toimitukselle