Pasi Häkkinen Ilvekseen

LIIGA / Uutinen
Lukossa vähälle peliajalle jäänyt Pasi Häkkinen siirtyy Tampereen Ilvekseen välittömästi. Sopimus kattaa loppukauden.

29-vuotias maalivahti siirtyy välittömästi Tampereen Ilveksen riveihin. Ilves on pelannut muutaman viikon vain yhdellä liigakelpoisella maalivahdilla, sillä kakkosmaalivahtina ollut Riku Helenius loukkaantui muutama viikko sitten ottelun alkulämmittelyssä ja on poissa helmikuulle asti.

Ilveksen kaikissa liigaotteluissa tähän mennessä esiintynyt Tuukka Rask lähtee lähes varmasti vuodenvaihteessa Ruotsissa pidettäviin nuorten MM-kisoihin, joiden aikana Ilves pelaa kolme liigaottelua sekä osallistuu Continental Cupiin.

Luukkuvahtina viime ottelut ollut Jarno Laitinen on vailla liigakokemusta. Laitisen laittaminen maalin suulle olisi seurajohdon mukaan ollut liian kova paikka nuorelle miehelle.

Alkukaudella Pasi Häkkinen on pelannut vain kolme ottelua, kun Markus Korhonen on kantanut päävastuun Lukon maalilla. Raumalaiset hankkivat äskettäin riveihinsä Jere Myllyniemen, joten joukkueella oli yksi maalivahti liikaa. Kolmessa ottelussa Häkkisen taakse on mennyt kaikenkaikkiaan 13 maalia. Torjuntaprosentiksi näissä otteluissa on muodostunut 86,6.

Häkkinen on kiertänyt monta seuraa Suomessa ja ulkomailla, mm. Tanskassa sekä Englannissa. SM-liigassa hän on esiintynyt ennen Lukkoa kasvattajaseuransa SaiPan ja Jokerien maalin suulla. Kaudella 2003-2004 Häkkinen toimi Jokerien ykkösvahtina.

Ilveksen päävalmentajan Kari Elorannan mukaan Ilves etsii edelleen vahvistuksia joukkueeseensa. Alkukauden heikosti pelanneelle hyökkääjä Lauris Darzinsille etsitään uutta seuraa.

» Lähetä palautetta toimitukselle