TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Pasi Arvonen luotsaa HPK:ta ensi kaudellakin

LIIGA / Uutinen
HPK:ta vamentaa seuraavallakin kaudella Pasi Arvonen.
Kuva © Pekka Rautiainen - www.illcommunications.fi
Pasi Arvonen toimii HPK:n ykkösluotsina tulevallakin kaudella. Myös Kerhon toiset valmentajat Vesa Viitakoski ja Kari Lehtonen jatkavat Hämeenlinnassa.

Hämeenlinnan Pallokerhon ensi kauden valmennusasiat ovat torstaina selvinneet. HPK:n päävalmentajana jatkaa Liigakaudella 2014-2015 Pasi Arvonen. Lisäksi Kerhon valmennukseen kuuluvat Vesa Viitakoski ja Kari Lehtonen jatkavat Kerhossa ensi kaudella.

Arvonen on kuulunut HPK:n valmennukseen kaudesta 2006-2007 lähtien. Pallokerhon ykkösluotsiksi Arvonen siirtyi lokakuussa 2013. Arvonen siirtyi Kerhon ykkösvalmentajaksi irtisanotun Kai Raution tilalle. 

Arvosen luotsaamana Kerho kykeni syyskauden lopussa saamaan pelinsä paremmalle uralle, HPK päätti syyskauden viiden ottelun voittoputkeen. HPK:n toimitusjohtaja Risto Korpela sanoo olevansa tyytyväinen, että Arvonen jatkaa Kerhon päävalmentajana. 

- Pasi on todellinen kerholainen. Hän on ollut iso osa HPK:ta vuosien ajan. Pasi on osoittanut jo kykynsä päävalmentajana. Hänen alaisuudessaan HPK:n pelaaminen on muuttunut voittavaksi ja hänen valmennusfilosofiansa on pelaajille selkeä, Korpela kommentoi.

Myös Viitakosken ja Lehtosen jatkosopimukset miellyttävät HPK:n toimitusjohtajaa. 

- Kolmikko on kasassa ja tiedän, että se toimii. Sekä Vesan että Karin kokemus jääkiekosta pelinä ja valmennuksesta ovat valttia. He ovat yhdessä saaneet joukkueen ilmapiirin takaisin raiteilleen, Korpela sanoo.

Antti Kerälä kiekkoilee Kerhossa kauden loppuun

HPK on torstaina tehnyt myös loppukauden kattavan sopimuksen Antti Kerälän kanssa. Keskushyökkääjä on kiekkoillut HPK:ssa marraskuun maaottelutauosta lähtien. Kerälä on tähän asti ehtinyt pukeutumaan HPK-nuttuun kymmenessä ottelussa ja merkkauttamaan pistetilille saldon 2+1=3.

- Antti on tarttunut mahdollisuuteen, joka hänelle on meillä annettu. Kehitettävääkin hänen pelistään löytyy, mutta potentiaalia on hurjasti. Tietysti olen onnellinen siitä, että voimme jälleen tarjota oman juniorimyllyn kasvatille mahdollisuuden pelata kotikaupungissaan, kommentoi Korpela.

» Lähetä palautetta toimitukselle