Panthers ja Bruins vaihtoivat hyökkääjiä

NHL / Uutinen
Reilly Smith kaupattiin Floridan lämpöön.
Kuva © Getty Images
Florida Panthers ja Boston Bruins ovat solmineet pelaajakaupan, jossa Jimmy Hayes ja Reilly Smith vaihtavat joukkueita.

Florida Panthers on kaupannut laitahyökkääjä Jimmy Hayesin toiseen laitahyökkääjään, Boston Bruinsista saapuvaan Reilly Smithiin. Panthers saa kaupassa lisäksi uransa loukkaantumiseen lopettaneen Marc Savardin sopimuksen maksettavakseen.

Panthersiin saapunut 24-vuotias kanadalaishyökkääjä Smith on Dallas Starsin kesän 2009 kolmannen kierroksen varaus. Viime kaudella 40 tehopistettä nakuttanut laituri on urallaan saanut kokoon toistaiseksi tasan sata tehopistettä. Otteluita hänelle on kertynyt 203. Smithin sopimusta on jäljellä kaksi vuotta ja sen arvo on 3,425 miljoonaa per kausi.

Hayes on Toronto Maple Leafsin kesän 2008 toisen kierroksen varaus. Hayes iski viime kaudella 35 tehopistettä Panthersin paidassa. Yhteensä NHL-pelejä on vyöllä 168 kappaletta ja niissä on syntynyt 66 tehopistettä. Jenkkihyökkääjä Hayes on tällä hetkellä rajoitettu vapaa agentti.

Uransa viimeisen pelin kaudella 2010–11 pelanneen Savardin, 37, sopimuksen arvo on noin neljä miljoonaa dollaria, mutta maksettavaa Panthersilla ei ole kuin vain 0,575 miljoonaa dollaria per kausi. Savardin sopimusta on jäljellä vielä kaksi seuraavaa kautta. Urallaan Savard pelasi NHL:ssä 807 ottelua ja teki 706 tehopistettä. 

» Lähetä palautetta toimitukselle