JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Palve vaihtaa toiseen Mestis-seuraan

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Palven kikkoja nähdään jatkossa Jukureiden paidassa.
Kuva © Samppa Toivonen - http://www.samppas.net
Jukurit ja JYP ovat päässeet sopimukseen 21-vuotiaan Oula Palveen siirtymisestä Jukureihin loppukauden ajaksi. Lisäksi Jukurit ja Palve ovat sopineet 1+1-mallisesta sopimuksesta tuleville kausille.

Oula Palve on JYPin juniorijoukkueet läpikäynyt pelaaja, joka on pelannut edelliset kolme kautta Mestistä JYP-Akatemian joukkueessa. Kuluneella kaudella Palve on pelannut JYP-Akatemiassa 43 ottelua, joissa on syntynyt tehot 10+17=27.

Palveella on kokemusta myös JYPin liigajoukkueesta neljän ottelun verran. Palve liittyy joukkueeseen maanantaina. 

− Olemme hakeneet pitkään vahvistusta ja nimenomaan hyökkäyspään osaajaa. Saatiin pelitaitava kaveri ja lisäosaamista ylivoimapeliin, kommentoi Jukureiden urheilujohtaja Tommi Kerttula.

− Oula todella haluttiin meille. Neuvottelimme JYPin sekä pelaajan kanssa jonkun aikaan ja perjantaiyönä saatiin asiat lopullisesti sovittua. Näemme, että tässä ympäristössä Oula pystyy ottamaan seuraavan askeleen urallaan eteenpäin ja auttamaan Jukureita heti tänä keväänä, Kerttula jatkaa.

Pelaajamarkkinat ovat olleet haasteellisia, mutta Jukurit pyrkii vahvistamaan joukkuettaan aina siirtorajalle asti:

− Palven jälkeenkin uskon, että uusia pelaajia tulee. Joukkueemme ei ole valmis, mutta merkit ovat ilmassa, että meillä on kevään korvalla vahva joukkue, päättää Kerttula.

» Lähetä palautetta toimitukselle