JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Palomäki ja Callander Ässien testiin

LIIGA / Uutinen
Perjantaina alkavaan kauteensa valmistautuva Porin Ässät on solminut kaksi try out -sopimusta. Seuran testiin saapuvat puolustaja Mikko Palomäki sekä hyökkääjä Preston Callander.

Kanadalaishyökkääjä Preston Callander on Ässiin aikaisemmin saapuneen Derek Damonin viime kauden ketjukaveri. 28-vuotias pelaaja teki ECHL:ssä viime kaudella 47 ottelussa pisteet 25+32=57.

– Damon pelasi keskellä ja minä laidassa. Pelasimme hyvän kauden ja Derek auttoi minua pääsemään sisälle Floridan joukkueeseen. Sitä ennen pelasin kaksi kautta Saksassa. Se oli hyvä kokemus ja kehityin siellä pelaajana, Callander kertoo Ässien kotisivuilla.

Callanderin koeaika kestää marraskuun maaottelutaukoon saakka.

– Preston on aina ollut tehopelaaja. Viime kaudella hän pelasi Derekin kanssa samassa ketjussa. Siinä on pohjaa, mille rakentaa, miettii Ässien toimitusjohtaja Jukka Hirsimäki

Lisäksi patapakkaan liittyy muhoslainen puolustaja Mikko Palomäki. Pakki kiekkoili viime kaudella HPK:ssa, mutta hänen sopimuksensa Kerhon kanssa purettiin tänä syksynä. Viime kaudella 26-vuotias Palomäki iski 46 ottelussa pisteet 1+2=3.

Ässillä tuli puolustajan tarve, sillä Anssi Tieranta joutuu olemaan sivussa jonkin aikaa alavatsavamman vuoksi. Palomäen koeaika on 10 ottelun mittainen.

» Lähetä palautetta toimitukselle