TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Pajuluomasta Sportin kakkosvalmentaja

MESTIS / Uutinen
Vaasan Sport julkisti uuden kakkosvalmentajansa nimen, kun viime kaudella seuran B-nuoria luotsannut Ari-Pekka Pajuluoma hyppää yksivuotisella sopimuksella päävalmentaja Antti Törmäsen avuksi kotkapaitojen peräsimeen.

Pelaajaurallaan 33-vuotias Ari-Pekka Pajuluoma edusti Sportia yhteensä kuuden kauden ajan vuosina 1995–1996, 2002–2002 sekä 2003–2006. Pelihommat keväällä 2006 muille jättänyt Pajuluoma on toiminut tämän jälkeen vaasalaisnuorten parissa luotsaten muun muassa seuran B-nuorten joukkuetta.

Päävalmentaja Antti Törmänen on tyytyväinen Pajuluoman liittymisestä valmennustiimiinsä, johon oli jo aiemmin nimetty maalivahtivalmentajaksi Tapio Kotola.

– Paljon on ehtinyt tapahtua erilaisia käänteitä ennen kuin edustuksen ja A-junnujen valmennuskuviot on saatu lopulliseen muotoonsa mutta nyt on valmista. Omien junioreiden hyvä tuntemus sekä vahva pelitausta tuovat myös isosti lisäarvoa valmennustiimiimme. Pajuluoman sopimus on vuoden mittainen ja hän aloittaa elokuussa, sanoo Törmänen.

Polvivamma siirtää Laitisen valmennuspuuhiin

Sen sijaan viimeiset viisi kautta 2005–2010 Sport-paitaa kunniakkaasti kantanut Miro Laitinen, 29, lyö putket ainakin toistaiseksi naulaan. Laitinen pitää välivuoden kiekkoilusta ikävän polvivamman takia ja siirtyy vaasalaisseuran A-nuorten valmennustiimiin.

– Olemme iloisia, kun kokenut pelimies haluaa tulla mukaan valmennukseen ja kehittämään nuoria pelaajiamme. Miro täydentää sopivasti A-junnujen valmennustiimiä kun on pelannut hyökkääjänä. Miro pystyy varmasti auttamaan yksilöitä juuri hyökkäyspelaamisen saralla henkilökohtaisten taitojen kasvattamisessa, toteaa Törmänen.

» Lähetä palautetta toimitukselle