TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Pajuluoma siirtyy valmentamaan Sportin junioreita

LIIGA / Uutinen
Pajuluoma on toiminut tällä kaudella Sportin apuvalmentajana.
Kuva © Kristian Salminen - kristian.salminen@jatkoaika.com
Vaasan Sport ilmoitti, että edustusjoukkueen valmennusryhmässä tällä kaudella toiminut Ari-Pekka Pajuluoma valmentaa seuran A-junioreita ensi kaudella.

Urallaan pelaajanakin viiden kauden ajan Sportia edustanut Ari-Pekka Pajuluoma on tehnyt 2+1-vuotisen sopimuksen vaasalaisjoukkueen kanssa. Tällä kaudella edustusjoukkueen apuvalmentajana toiminut Pajuluoma siirtyy ensi kaudeksi seuran A-junioreiden päävalmentajaksi Saku Martikaisen tilalle.

− Omat fiilikset siirrosta ovat todella korkealla ja odotan innolla tulevaa. Koen, että toimintaympäristö on paras mahdollinen lähteä valmentamaan ja kehittämään pelaajia A-junioreihin. Toimintaympäristöllä tarkoitan muiden joukkueiden valmennusta (C ja B) sekä Kenneth Westerbackia ja Markus Jämsää, kertoi Pajuluoma seuran kotisivuilla.

− Yhteistyön Liiga-joukkueen ja A-junioreiden välillä tulee olla saumatonta. Edustusjoukkueen päävalmentajan Tomek Valtosen kanssa se on varmasti sitä, koska yhteistyö on jo tähän hetkeen mennessä toiminut erittäin hyvin. Nyt keskitytään vielä täysillä tämän hetkiseen tehtävään Liiga-joukkueessa ja pelien päätyttyä siirretään ajatukset tulevaan, hän jatkoi.

Sportin urheilutoimenjohtaja Jämsän mukaan siirron taustalla pyrkimys tehostaa junioritoimintaa ja yhtenäistää linjauksia eri ikäluokkien välillä.

− Meillä on aikomus viedä yhtenäisempään suuntaan koko kilpaikäluokkien pelillinen ideologia, fysiikkaharjoittelu sekä pelaajien testaaminen. Näin helpotamme pelaajien kehittymistä ja nousemista ikäluokasta toiseen aina edustusjoukkueeseen saakka, totesi Jämsä.

» Lähetä palautetta toimitukselle