Pahkala siirtyy Red Ducksiin

MESTIS / Uutinen
Monivuotinen Sportin rämistelijälaituri Timo Pahkala jatkaa uraansa Vaasassa, mutta uusi joukkue on Waasa Red Ducks. Opiskelut etusijalle ensi kaudella laittava laituri tuo kokemusta Suomi-sarjajoukkueeseen.

Keski-Pohjanmaalta kotoisin oleva Timo Pahkala jättää Mestiksen toistaiseksi, ja siirtyy pelaamaan Suomi-sarjaan vaasalaisen Red Ducksin riveihin.

Sportiin kaudelle 2005–2006 siirtynyt Pahkala on pelannut Mestiksessä 129 runkosarjaottelua. Mestiksen mestaruuden hyökkääjä voitti kotkapaitojen riveissä kaudella 2008–2009.

– Timolle on luvassa enemmän kiekollista roolia. Koitetaan kaivaa se kiekollinen osaaminen esiin, ja parantaa sitä entisestään. Viime kaudet on menneet siinä fyysisessä "power forward" roolissa, kertoi Pahkalan roolista Red Ducksin päävalmentaja Nicklas Hudd.

Red Ducksin riveihin Pahkalan lisäksi siirtyvät maalivahti Tero Tocklin, puolustajat Jonas Riska, Jani Tuomivirta ja Brandon Wilson sekä hyökkääjät Anssi Hietaharju ja Jere Rajala.

Red Ducks kohtaa Vaasan Sportin harjoitusottelussa keskiviikkona 1.9.2010. Ottelu on ensimmäinen kahden vaasalaisen edustusjoukkueen keskinäinen taisto yli 30 vuoteen.

» Lähetä palautetta toimitukselle