TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Paalanen hakee uralleen vauhtia Suomi-sarjasta

Muut Sarjat / Uutinen
Paalanen nähtiin viime kaudella muun muassa Jukureissa.
Kuva © Mikko Pylkkö mikko.pylkko@jatkoaika.com
SaiPa-kasvatti Ville Paalasen uusi seura on Imatran Ketterä.

Rikkonaisen viime kauden aikana niin SaiPassa Liigaa, Jukureissa Mestistä kuin Oilersissa Suomi-sarjaa pelannut Ville Paalanen on solminut yksivuotisen pelaajasopimuksen Ketterän kanssa. 24-vuotias hyökkääjä hakee omien sanojensa mukaan uutta nousua uralleen imatralaisjoukkueen riveistä.

− Nyt on olemassa vain yksi suunta ja se on ylöspäin. Viime kaudet ovat olleet rikkonaisia ja menneet pilalla loukkaantumisten takia. Ketterässä odotan parempaa kautta, peliaikaa ja vastuuta, Paalanen kommentoi.

Myös Ketterässä odotukset ovat korkealla tähän mennessä 47 liiga- ja 30 Mestis-ottelua vyölleen merkkauttaneen voimahyökkääjän kohdalla.

− Ville on urheilija viimeisen päälle, ja nähnyt urallaan Liigan sekä Mestiksen. Villellä on varmasti paljon annettavaa meidän Suomi-sarjajoukkueessamme. Haluamme Ketterässä auttaa häntä vaikeiden kausien jälkeen urallaan eteenpäin, myhäilee Ketterän puheenjohtaja Mikko Partanen tyytyväisenä.

Paalasen hankinnan lisäksi Ketterä ilmoitti tehneensä myös neljä jatkosopimusta runkomiestensä kanssa. Imatralla jatkavat yksivuotisilla pahveilla maalivahti Wille Mattila, puolustajat Henri Otranen ja Riku Rissanen sekä hyökkääjä Veikko Vento.

Nyt julkaistujen nimien myötä Ketterällä on kasassa yhteensä 13 pelaajasopimusta syyskuun puolivälissä alkavalle Suomi-sarjakaudelle 2014–2015.

» Lähetä palautetta toimitukselle