Pöystin kausi ohi - Jokerit kutsuu omia junioreitaan Mestiksestä

KHL / Uutinen
Eetu Pöystiä ei nähdä kaukalossa tämän kauden puolella.
Kuva © Juuso Pellava - juuso.pellava@jatkoaika.com
Jokerien pitkäaikaiset loukkaantumiset saivat jatkoa, kun seura tiedotti Eetu Pöystin kauden olevan ohi. Sen sijaan Moskovassa loukkaantunut Pekka Jormakka selvisi pelättyä lievemmin vammoin.

Eetu Pöysti pelasi kauden viimeisen ottelunsa joulukuussa Medvescak Zagrebia vastaan. Tuossa ottelussa hänen kokemansa alavartalovamma koitui sen verran pahaksi, että kausi on ohi.

Edellisellä vieraskiertueella loukkaantuneet Petteri Wirtanen ja Pekka Jormakka ovat sivussa ainakin tulevan neljän ottelun vieraskiertueen ajan. Jokerit pelaa vielä neljä ottelua ennen maaottelutaukoa. Sekä Wirtanen että Jormakka kärsivät alavartalovammmoista. 

Vieraskiertueelta ovat sivussa myös aiemmin loukkaantuneet Niklas Hagman, Roope Talaja ja Jere Sneck. Kaikkien kolmen, kuten myös Wirtasen ja Jormakan paluu pudotuspeleihin on täysin mahdollista.

Aiemmin Jokerit oli menettänyt miehistöstään loppukaudeksi Ossi Väänäsen, Tommi Huhtalan ja Saku Salmisen. Lisäksi Oskari Korpikarin ura on ohi.

Jokerien mukaan tulevalle vieraskiertuelle lähtevät Mikkelin Jukureita kauden aikana edustaneet kaksoset Atte ja Miro Mäkinen sekä Frank Gymer, joka on pelannut viime ottelut Jokerien A-nuorten mukana.

 

» Lähetä palautetta toimitukselle