Owen Nolan Torontoon

NHL / Uutinen
San Jose Sharks kauppasi kapteeninsa Owen Nolanin Toronto Maple Leafsin riveihin. Sharks sai vaihdossa hyökkääjät Alyn McCauleyn ja Brad Boyesin sekä Maple Leafsin ensimmäisen kierroksen varauksen 2003.

Owen Nolania on pidetty yhtenä NHL:n kovimmista voimahyökkääjistä. Maple Leafsin lisäksi miehen palveluksista olivat huhujen mukaan kiinnostuneita ainakin Philadelphia Flyers ja Montreal Canadiens. Kauppahuhut ehtivät jo jäähtyä hieman, kun Nolan loukkasi selkänsä viime lauantaina ottelussa Calgarya vastaan. Selkävaivoista jo useamman kauden aikana kärsinyt 31-vuotias Nolan uskoo kuitenkin debytoivansa Leafs-paidassa jo tulevana lauantaina.

Nolan on pelannut jo 13 kautta NHL:ssä, joista kahdeksan viimeisintä San Josessa. NHL-otteluja miehelle on kertynyt jo 836, joissa Nolan on tehnyt 323 maalia ja 675 pistettä. Rangaistusminuutteja hänelle on vihelletty yhteensä 1474.

San Jose sai kaupassa siis viime kauden pudotuspeleissä loistaneen 25-vuotiaan sentterin Alyn McCauleyn. Hän oli Maple Leafsin playoffs-sarjan toisiksi tehokkain pelaaja viidellä maalilla ja 15 pisteellään. McCauley on pelannut yhteensä 304 NHL-ottelua, joissa hän on tehnyt 32 maalia ja kerännyt 49 syöttöpistettä.

Toinen San Joseen siirtyvä hyökkääjä, Brad Boyes, oli yksi Maple Leafsin lupaavimmista nuorista pelaajista. Boyes, 20, pelaa tulokaskauttaan AHL:ssä, ja hän oli joukkueensa St.John's Maple Leafsin paras pistemies. Boyes teki 65 ottelussa 23 maalia ja yhteensä 51 pistettä. Toisin kuten suuri osa joukkueen muista pelaajista, Boyesin plus/miinus sarake näytti lämpöasteita.

lähde: TSN.ca

» Lähetä palautetta toimitukselle