TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

Ovi käy molempiin suuntiin Lukon A-nuorissa

LIIGA / Uutinen
Joonas Huovinen suuntaa Keski-Eurooppaan.
Kuva © Antti Romsi
Länsi-Suomi kertoi muutoksista Lukon A-nuorten kokoonpanossa. Joonas Huovinen lähti Itävaltaan Salzburgin joukkueeseen ja tilalle saapui Jesse Huhtala.

19-vuotias Joonas Huovinen siirtyi Raumalle Oulun Kärpistä. Viime kaudella Huoviselle kertyi Kärppien paidassa 11 Liiga-ottelua tehoilla 1+0. Miesten pelejä hyökkääjä on pelannut myös Suomi-sarjassa sekä Mestiksessä.

–  Huovisen kanssa selkeä tavoite oli, että hän olisi rakentanut meillä kivijalkaa tuleviksi vuosiksi. Kärsivällisyys siihen ei riittänyt, joten hän teki valinnan ja lähti muualle, kertoi Lukon vastuuvalmentaja Timo Saarikoski.

Huovisen tilalle saapui 20-vuotias Jesse Huhtala. Ässäkasvatin viime kausi kului melkein kokonaan A-nuorten joukkueessa, mutta Huhtala pääsi myös haistelemaan Liigan tunnelmaa viidessä ottelussa. Tällä kaudella Huhtala kävi kokeilemassa myös LeKissä, mutta jäi ilman pelipaikkaa.

–  Jesse on kokenut pelaaja A-nuoriin. Hän on iso apu meille ja tuo joukkueeseen rauhallisuutta. Hyvin peliä lukeva sentteri, joka tekee töitä molempiin suuntiin.

» Lähetä palautetta toimitukselle