Ovetškin ei välitä NHL:n olympiapäätöksestä - "En aio muuttaa mielipidettäni"

NHL / Uutinen
Ovetškin oli osa Venäjän joukkuetta kotikisoissa talvella 2014.
Kuva © Getty Images
Washington Capitals -hyökkääjä Aleksandr Ovetškin ei anna paljon painoarvoa NHL:n päätökselle jäädä pois ensi talven olympiaturnauksesta. Ovetškin ilmoitti pelaavansa turnauksessa huolimatta siitä, mitä mieltä NHL on asiasta.

Iso joukko toimittajia piiritti venäläishyökkääjän aamujäiden jälkeen Torontoss,a ja suurin osa kysymyksistä liittyivät NHL:n eiliseen päätökseen jäädä pois ensi talven olympiaturnauksesta. Ovetškinin vastaukset olivat harvinaisen selkeitä.

- En ole muuttanut mielipidettäni, enkä aio muuttaa sitä. Haluan pelata maalleni. Kenenkään on turha yrittää sanoa minulle, että en voi lähteä turnaukseen - en välitä niistä kommenteista, aion pelata olympialaisissa ja sillä selvä. 

Ovetškin oli sitä mieltä, että NHL ei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa asiassa. 

- He voivat sanoa ihan mitä haluavat mutta tosiasia on se, että heillä on vielä aikaa tehdä sopimus. Olympialaisiin on vielä pitkä aika, moni asia voi vielä muuttua matkan varrella. 

Ovetškin ei ollut ainoa venäläispelaaja, joka ilmoitti lähtevänsä turnaukseen jos kutsu käy. Jevgeni Kuznetsov oli samoilla linjoilla kapteeninsa kanssa. 

- Jos Venäjä tarvitsee meitä, me aiomme pelata maallemme. Mikään ei tule muuttamaan mielipidettäni. 

Capitals-GM Ted Leonsis on jo aikaisemmin ilmaissut tukensa omille pelaajilleen, jotka haluavat edustaa maitaan olympiakisoissa. NHL ei ottanut maanantaina kantaa siihen, miten liiga käsittelee yksittäisten pelaajien tapaukset. 

» Lähetä palautetta toimitukselle