Oulun Kärpät ja Kajaanin Hokki yhteistyöhön

LIIGA, MESTIS / Uutinen
SM-liigaseura Kärpät ja Mestis-seura Hokki julkistivat maanantaina keväästä lähtien työn alla olleen seurojen välisen yhteistyösopimuksen.

Kajaanin Hokki täytti keväällä pohjoissuomalaisen jääkiekon Mestis-vajeen nousemalla yllättäen karsintojen päätteeksi Suomi-sarjasta Suomen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle. Joukkueiden yhteistyösopimus käsittää pelaajavaihdon lisäksi valmentaja-ja seurakoulutusta. Kärppien ja Hokin yhteistyön on kaavailtu kestävän viisi vuotta, jonka jälkeen jatkosta päätetään. Sopimukseen ei sisälly taloudellisia velvotteita, sillä hyödyt ovat muualla kuin taloudellisissa seikoissa.

Kajaanilaisten nousu mahdollistaa nyt aiempaa paremmin Pohjois-Suomessa käynnissä olevan kiekkoinnostuksen hyödyntämisen ja jääkiekkoilun kehittämisen. Pitkin kevättä on Kärpistä siirtynyt muutama nuori pelaaja Kajaaniin Hokin riveihin. Lisäksi Hokki neuvottelee myös muutaman muun pelaajan siirtymisestä Kajaaniin, mm. hyökkääjät Antti Karhula ja Harri Korpela, sekä puolustajat Jani Södö ja Jaakko Heikkinen ovat olleet kiinnostuksen kohteena.

Lähde: Kainuun Sanomat, Oulun Kärppien www-sivut

» Lähetä palautetta toimitukselle