ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Ossi-Petteri Grönholm HPK:n riveihin

LIIGA / Uutinen
Hämeenlinnan Pallokerho vahvistaa puolustusosastoaan Ossi-Petteri Grönholmilla. 29-vuotias Grönholm siirtyy hämeenlinnalaisjoukkueen riveihin kaksivuotisella pelaajasopimuksella.

Puolustaja Ossi-Petteri Grönholm vankistaa tulevalla SM-liigakaudella 2011–2012 HPK:n peräpäätä. Viimeiset puolitoista kautta Ruotsissa kiekkoillut Grönholm on Kotkan Titaanien kasvatti, jonka vyöltä löytyy muun muassa vajaat 350 liigaottelua Pelicansin, SaiPan ja Kärppien sotisovista sekä SM-hopeaa keväältä 2009 oululaismiehistön riveistä.

– HPK:ssa on hieno voittamisen kulttuuri ja olen kuullut pelkkää hyvää organisaatiosta vuosien varrella. Päätös tulla Hämeenlinnaan oli helppo, sanoo Grönholm.

Länsinaapurissa Grönholm edusti Brynäsiä ja viimeisimpänä täyden kauden 2010–2011 ajan Malmöä, jonka paidassa mies kiekkoili yhteensä 50 Allsvenskan-ottelua sekä tekaisi niissä tehot 5+7.

– SM-liiga on kova sarja. Viikossa pelataan kolme ottelua ja kaudessa yhteensä 60. On ilahduttavaa tietää, että pelaajan peli-ilme pysyy hyvänä jokaisena otteluiltana, toteaa HPK:n päävalmentaja Harri Rindell.

– Ossi ei ota taka-askelia, se on huomattu scouttauksen aikana. Maalimme edusta on suojattu, kun Ossi on kentällä, ja se tuo turvallisuuden tunnetta.


Ossi-Petteri Grönholm nähdään tulevalla liigakaudella HPK:n sotisovassa.

» Lähetä palautetta toimitukselle