Osala siirtyy NHL:ään

NHL / Uutinen
Bluesissa viime kaudella pelannut Oskar Osala siirtyy Washingtoniin.

Vaasalaislähtöinen hyökkääjä Oskar Osala on tehnyt sopimuksen NHL-seura Washington Capitalsin kanssa. Maajoukkueessakin debytoinut ja vuoden tulokkaaksi SM-liigassa valittu Osala allekirjoitti sopimuksen kesällä 2006 hänet varanneen Washingtonin kanssa.

– Oletin hetken aikaan itsekin, että deadline oli mennyt ohitse ja varauduin jo menemään uudelleen ensi kesän varaustilaisuuteen. Olen tottakai erittäin tyytyväinen että sopimus syntyi, kertoi Osala tuoreeltaan Jatkoajalle.

– IIHF:n ja NHL:n välistä sopimusta ei tällä hetkellä ole, ja sen vuoksi 2006 varausvuoden pelaajille deadlinea on siirretty eteenpäin 16. kesäkuuta asti. Eli tässä on vielä pari viikkoa aikaa muillakin tehdä sopimus.

Aiemmin lehdissä julkaistujen tietojen mukaan Osala olisi tavoitellut yhden suunnan sopimusta, joka takaisi saman palkan NHL:ssä ja farmisarjassa, on Osalan mukaan väärinkäsitys.

– Entry level -sopimus on aina kaksisuuntainen. Minä ja agentti ollaan se jatkuvasti tiedetty. En tiedä mikä väärinkäsitys tiedonkulussa urheilutoimittajien kanssa on tapahtunut. Itse en ole sellaista koskaan sanonut tai vaatinut, kertoi Osala sopimuksestaan.

Osalan tuore sopimus on kahden suunnan sopimus, joka kattaa kolme seuraavaa kautta.

» Lähetä palautetta toimitukselle