TPS - JUK
KAL - HPK
KOO - SPO
KÄR - ÄSS
LUK - ILV
TAP - JYP
FLA - TOR 2.00
CBJ - MTL 2.00
WSH - NYI 2.30
CAR - OTT 2.30
CGY - DET 4.00
ARI - PIT 4.00
VAN - BUF 5.00
NJD - ANA 20.00
COL - LAK 22.00

O'Neillille kolmen vuoden jatko Jokereissa

KHL / Uutinen
Brian O'Neill teki jatkosopimuksen.
Kuva © Pekka Rautiainen / Jokerit
Jokerien tehokkaimpiin pelaajiin tällä kaudella kuuluva Brian O'Neill on tehnyt kolmen vuoden jatkosopimuksen.

Brian O'Neill pelaa Jokereissa toista kauttaan. Viime kaudella 36 pistettä tehnyt amerikkalaishyökkääjä oli tällä kaudella vielä kovemmassa tahdissa tehden 23 pistettä 27 otteluun ennen marraskuun maaottelutaukoa. 

Hän loukkaantui Deutschland Cupin ottelussa Venäjää vastaan, eikä ole pelannut sen jälkeen. Menetetyistä otteluista huolimatta saldo riittää toiseen sijaan Jokerien sisäisessä pistepörssissä Eeli Tolvasen jälkeen.

Urallaan 22 NHL-ottelua New Jersey Devilsissä ja viidellä kaudella AHL:ssä pelannut O'Neill jatkaa tuoreen sopimuksen myötä Jokereissa vuoteen 2021 asti.

− O'Neillista on kehkeytynyt yksi joukkueemme pelillisistä ja henkisistä johtajista. Hän on monipuolisuutensa ansiosta sarjan parhaita pelaajia. Taistelutahto ja peräänantamattomuus ovat esimerkillisellä tasolla illasta toiseen. Hänet voi laittaa kaukaloon missä tilanteessa tahansa. O'Neill on iso palanen Jokereiden tulevaisuutta, sanoo Jokereiden GM Jari Kurri.

− Ensimmäinen puolitoista vuotta on ylittänyt odotukseni ja minut on otettu avosylin vastaan Jokereissa. On joka ilta hienoa pukea päälleen Jokereiden pelipaita. Kulttuuri, joka tässä seurassa vallitsee, on mukanani loppuelämäni. Tällaisesta jokainen jääkiekkoilija unelmoi. On suuri ilo jatkaa täällä tulevat kolme vuotta, kertoo O'Neill.

» Lähetä palautetta toimitukselle