JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

O'Neill vahvistamaan Jokereiden hyökkäystä

KHL / Uutinen
O'Neill on pelannut NHL:ää New Jersey Devilsissä.
Kuva © Getty Images
Yhdysvaltalaishyökkääjä Brian O'Neill on Jokereiden uusin vahvistus.

Brian O'Neill on tehnyt Jokereiden kanssa 1+1-vuotisen sopimuksen. 27-vuotias laitahyökkääjä kiekkoili päättyneellä kaudella New Jersey Devilsin organisaatiossa, jossa NHL-pelejä kertyi 22. AHL:n puolella O'Neill pelasi runkosarjassa 42 ottelua tehoin 13+19 ja pudotuspeleissä iski yhdeksässä ottelussa viisi tehopistettä.

− O'Neill on erinomaisilla hyökkäyspään taidoilla varustettu pelaaja. Hän on nopea jaloistaan ja päästään, pystyy tekemään peliä ja viimeistelemään sekä pelaamaan niin laidalla kuin keskellä, kommentoi Jokereiden GM Jari Kurri.

Pienikokoinen (175 cm/ 78 kg) hyökkääjä on pelannut urallaan liki 300 AHL-ottelua ja voitti kaudella 2014-15 sarjan mestaruuden Manchester Monarchsin riveissä. O'Neill voitti kyseisellä kaudella sarjan pistepörssin ja tehotilaston, minkä lisäksi hänet valittiin sarjan arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Ennen NHL-ja AHL-pelejä oikealta laukova hyökkääjä kiekkoili yliopistosarjassa ja voitti sielläkin mestaruuden kaudella 2008-09.

− Meille oli tärkeää myös sitkeä luonne, sillä hän taistelee ja pelaa viimeiseen asti joka puolella kaukaloa. Hän on voittanut mestaruuden AHL:n lisäksi yliopistosarjassa, Kurri kertoi.

» Lähetä palautetta toimitukselle