HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

Olli Korkeavuori Jokipoikien hätäavuksi

MESTIS / Uutinen
Puolustajien loukkaantumisista kärsivä Jokipojat on paikannut peräpäätään kahdella uudella tuttavuudella, kun Ässien liigamiehistössä esiintynyt Olli Korkeavuori ja Jukureissa pelannut Jimi Santala liittyvät joensuulaisjoukkueen vahvuuteen.

Ässien lisäksi Hämeenlinnan Pallokerhon ja Lahden Pelicansin riveissä reilut 340 SM-liigaottelua tahkonnut 30-vuotias puolustaja Olli Korkeavuori matkaa Joensuuhun kahden kuukauden mittaisella sopimuksella. Viime kaudella patapaidassa yhteensä 72 kamppailua pelannut Korkeavuori nakutti tilastokirjoihin neljä (2+2) tehopistettä.

– Korkeavuori on kokenut ja jämäkkä peruspuolustaja, joka on varmasti joukkueellemme avuksi tässä tilanteessa, toteaa Jokipoikien päävalmentaja Jarno Pikkarainen.

Kokeneella puolustajalla on myös Mestis-pelejä vyöllään vajaan 130 ottelun verran Hyvinkään Ahmojen, Forssan Palloseuran ja Järvenpään Haukkojen pelipaidoista, joten täysin vieras paikka Suomen toiseksi korkein sarjataso ei Korkeavuorelle ole.

Korkeavuoren lisäksi Jokipojat testaa viime kaudella Jukureissa 27 ottelua pelanneen Jimi Santalan, 21, taidot. Debyyttikaudellaan Mestiksessä tehot 2+4 taituroinut Santala yritti aiemmin kuluvan harjoituskauden saada sopimusta Kiekko-Vantaan riveihin siinä kuitenkaan onnistumatta.

– Santala on perustasoltaan varsin hyvä pakki, joskin hänellä on ollut ongelmia loukkaantumisten kanssa, kertoo Pikkarainen.

Korkeavuori ja Santala sekä jo aiemmin try-outille tullut Jokerien sopimuspuolustaja Jere Ölander pyrkivät paikkaamaan loukkaantumisista kärsivien Jarkko Immosen, Tomi Tuomaisen, Kimmo Nevalaisen ja Jussi Savolaisen jättämiä aukkoja joensuulaisten peräpäässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle