Olli Jokinen jatkaa rapakon takana

NHL / Uutinen
Olli Jokisen jatko NHL:ssä varmistui tänään. Jokisen sopimus Floridan kanssa on yksivuotinen.

Olli Jokisen jatkopaperi on yksisuuntainen. Arvoltaan paperi on noin kuusi miljoonaa markkaa. Viime kaudella Jokinen pelasi 78 ottelua, eli neljää vaille täydet.

Pisteitä näissä peleissä kertyi 16. Jokinen aloittaa syksyllä toisen kautensa Floridassa. Miehen aiemmat seurat ovat olleet Los Angeles Kings sekä New York Islanders.

Jokinen aloitti NHL-uransa kaudella 1997–1998, mutta tuli takaisin Suomeen jo kahdeksan NHL-ottelun jälkeen. Uusi yritys tapahtui seuraavalla kaudella, jolla mies pääsikin jo pelaamaan 66 ottelussa.

Los Angeles ei kuitenkaan miestä enää halunnut pitää, vaan Jokisen seuraava seura oli New York Islanders, jossa hän viihtyi yhden kauden ajan. Ennen viime kautta Jokinen vaihtoi jälleen pelipaitaa ja saapui Floridan miehistöön. Syksyllä alkava kausi on miehen toinen seurassa.

Jokinen ei ole ainoa suomalaisille tuttu pelaaja Floridan organisaatiossa. Joukkue hankki riveihinsä myös salamannopean Niklas Hagmanin TPS:stä, sekä Ilveksen pakkijärkäleen Ivan Majeskyn.

Ensi kauden mielenkiinto Floridassa kohdistunee kuitenkin Pavel ja Valeri Bureen, jotka pääsevät yhdessä aiheuttamaan hankaluuksia vastustajan puolustajille.

» Lähetä palautetta toimitukselle