Oleg Petrov allekirjoitti jatkosopimuksen

NHL / Uutinen
Montreal Canadiensin vikkelä laituri Oleg Petrov allekirjoitti kahden vuoden jatkosopimuksen. Petrov oli jaetulla kärkisijalla joukkueen sisäisessä pistepörssissä menneellä kaudella 47 pisteellä.

Mennyt kausi oli Petrovilta erittäin hyvä. Hän onnistui tekemään henkilökohtaisen ennätyksen kautta kohti kertyneissä maaleissa, syöttöissä, pisteissä sekä ottelumäärässä (81 ottelua 17+30=47). Petrov pelasi suurimman osan kaudesta joukkueen ykkösketjussa yhdessä kapteeni Saku Koivun kanssa. Petrovin uusi sopimus kattaa kaksi seuraavaa kautta ja se sisältää optiovuoden. Tarkempia yksityiskohtia sopimuksesta ei paljastettu.

Pienikokoinen hyökkääjä teki paluun NHL-kuvioihin ja Montrealin paitaan kaudella 1999-2000. Petrov on alunperin Canadiensin 6. kierroksen varaus vuodelta 199. Hän pelasi 4 kautta ensimmäisellä NHL-visiitillään (1992-1996) reissaten Canadiensin ja AHL-seura Fredricton Canadiensin välillä. Tämän jälkeen Petrov suuntasi Sveitsin pääsarjaan ja Ambri-Piottan joukkueeseen, jossa viihtyi kolmen kauden verran. Petrov voitti Sveitsin liigan pistepörssin kahtena vuonna, ja Canadiens päätti antaa miehelle toisen mahdollisuuden. Kausi 1999-2000 alkoi Petrovin kohdalla farmissa, mutta pian tuli kutsu ylös loukkaantumisten runtelemaan Canadiensiin, jossa hän muodostikin yhden joukkueen tuon kauden parhaista ketjuista yhdessä Sergei Zholtokin ja Dainius Zubrusin kanssa. Petrov on esimerkillinen joukkuepelaaja, erittäin nopea luistelija ja hyvä kiekon käsittelijä.

» Lähetä palautetta toimitukselle