JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Oilers lopettaa yhteistyön AHL-farmiseuransa kanssa

NHL / Uutinen
Iiro Pakarisen farmiseuran toiminta loppuu kuluvan kauden jälkeen.
Kuva © Getty Images
Edmonton Oilers ilmoitti torstaina, ettei se jatka yhteistyötä AHL- farmijoukkueensa Oklahoma City Baronsin kanssa kuluvan kauden jälkeen. Samalla Baronsin toiminta loppuu.

Edmonton Oilersin ja AHL-seura Oklahoma City Baronsin välinen yhteistyö loppuu kauden 2014-15 jälkeen. Oilers ilmoitti asiasta torstaina. Yhteistyön päättyminen merkitsee myös Baronsin toiminnan loppumista. Oilersin ja Baronsin välinen vuonna 2010 alkanut yhteistyösopimus on voimassa kuluvan kauden loppuun saakka eikä sitä tulla enää jatkamaan.

- Baronsin pelaajat, valmentajat ja fanit ovat olleet loistavia yhteistyökumppaneita organisaatiollemme. Yhteistyö Oklahoman kaupungin sekä manageriyhtiö Prodigalin kanssa on ollut hienoa kaikki nämä viisi vuotta. Päätös siirtyä pois Oklahomasta ei ollut helppo, mutta se avaa uusia mahdollisuuksia organisaatiollemme ja farmitoiminnallemme. Haluamme kiittää Bob Funk Jr:iä ja Prodigalia ammattilaiskiekon tuomisesta Oklahoma Cityyn, Oilersin AHL-toiminnasta vastaava Patrick LaForge totesi tiedotteessa.

Oilersin tuleva farmiseura ei ole vielä selvillä. Yksi mahdollisista vaihtoehdoista on seuran ECHL-farmijoukkue Bakersfield Condors.

 

 

» Lähetä palautetta toimitukselle