JYP - IFK
KOO - SPO
PEL - TPS
SAI - TAP
BOS - STL 2.00
NYI - NJD 2.00
NYR - CHI 2.00
TBL - TOR 2.30
NSH - WPG 3.00
MIN - ANA 3.00
DAL - LAK 3.30

Ohtamaa Hokista Kärppiin, Kirénin käsi murtunut

LIIGA / Uutinen
Kajaanin Hokissa kauden aloittanut puolustaja Atte Ohtamaa siirtyy pikakomennuksella Kärppien riveihin. Ohtamaa pelaa ensimmäisen ottelunsa jo tiistaina, kun Kärpät vierailee Porissa.

Marraskuussa 20 vuotta täyttävä Ohtamaa on Kärppien sopimuspelaaja, jonka oli tarkoitus pelata tämä kausi Mestistä Kajaanissa. Kuitenkin jo liigan toisella viikolla Ohtamaa joutuu paikkaamaan Kärppien puolustuksen poissaoloja.

Ohtamaalle on uran ensimmäisessä liigaottelussa tarjolla iso rooli, sillä Kärpillä on Ohtamaan lisäksi vain viisi pelikelpoista puolustajaa.

Kahdessa ensimmäisessä ottelussa Kärppien riveissä esiintynyt Toni Kirén mursi kätensä lauantaina SaiPaa vastaan ja on poissa kaukaloista yli kuukauden. Kärppien puolustuksesta puuttuu myös pitempään Antti Ylönen.

Jere Karalahti puolestaan on pelikiellossa tiistaina Porissa lauantaisen ottelurangaistuksen myötä. Kurinpitäjä Jarmo Muukkonen ei langettanut Karalahdelle lisäpelikieltoa.

Kärppien riveihin palaa umpisuolileikkauksesta toipunut Juhamatti Aaltonen, joten Kärpät matkaa Poriin 14 hyökkääjän ja kuuden pakin koostumuksella.

» Lähetä palautetta toimitukselle