ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Nylanderin telojalle kolmen pelin panna - myös kaksi muuta sveitsiläistä sivuun

MAAJOUKKUE / Uutinen
Eglin temppu tuli Ruotsi-ottelussa.
Nuorten MM-kisojen kurinpitoryhmä on määrännyt pelikieltoa Sveitsin Chris Eglille.

Pelikiellon pituus on kolme ottelua. Egli taklasi William Nylanderia päähän lauantain Sveitsi−Ruotsi-kamppailussa. Sveitsiläispelaaja on täten sivussa joukkueensa loput alkulohko-ottelut, mutta saa pelata taas jatko-otteluissa.

Taklaus sattui ottelun ensimmäisessä erässä, kun sitä oli jäljellä noin viisi minuuttia.

Kurinpitoryhmän perustelujen mukaan Eglillä oli aikaa välttää kyseinen taklaus, ja että hän vaaransi teollaan toisen pelaajan turvallisuuden.

Eglin lisäksi Sveitsin joukkueesta pelikieltoon tuomittiin Calvin Thürkauf ja Fabian Heldner. Thurkauf taklasi toisessa erässä Adrian Kempeä, joka jätti pelin kesken, mutta pystyy jatkamaan turnausta normaalisti. Tilanteesta ei tuomittu pelissä rangaistusta, mutta se katsottiin laitataklaukseksi. Heldner sai pelin ensimmäisessä erässä ottelurangaistuksen Joel Eriksson Ekin päähän kohdistuneesta taklauksesta, mikä tiesi automaattista pelikieltoa.

Sveitsi joutuu näin ollen lähtemään otteluun Tanskaa vastaan kuudella puolustajalla ja 11 hyökkääjällä. Heldner ja Thürkauf voivat palata kehiin Sveitsin kohdatessa Kanadan tiistaina.

» Lähetä palautetta toimitukselle