TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Nurminen palaa HeKiin – uusia miehiä Kouvolasta

MESTIS / Uutinen
HeKin takalinjojen luottomies Aki Nurminen pukeutuu seuran sotisopaan jälleen yhden välivuoden jälkeen. Uusia miehiä ovat Aapo Lampinen ja Matti Huilla. Asiasta uutisoi Itä-Häme.

Neljäs sopimuksen tehnyt on seurassa jatkava hyökkääjä Martin Ekström. 21-vuotias ruotsalainen oli kuluneella kaudella pienessä roolissa ja iski kaksi maalia.

Paluumuuttaja Aki Nurminen on tahkonnut HeKissä jo 90-luvun lopulla ja oli avainpelaajia, kun seura nousi Mestikseen neljä kautta takaperin. Viime kauden puolustaja vietti Ranskassa Dijonissa.

– Hän tulee olemaan johtaja jäällä sekä pukukopissa. Varmasti tulee vastustajille ikäviä iltoja, kun Nurminen on takalinjoilla, hehkuttaa valmentaja Janne Sinkkonen Itä-Hämeessä.

Hyökkääjät Matti Huilla ja Aapo Lampinen saapuvat Heinolaan lähistön KooKoosta. Työn sankari Huilla, 23, viimeisteli viime kaudella kolme maalia runkosarjassa ja kaksi lisää pudotuspeleissä.

Lampinen, 24, täräytti kaudella 2006–2007 KooKoo-paidassa 12 täysosumaa, mutta sittemmin tehot ja peliaika ovat hiipuneet. Viime kauden saldoksi jäivät tehopisteet 2+2, joten edessä on uusi yritys uudessa seurassa.

Kaikki nyt julkaistut sopimukset ovat vuoden mittaisia.

Lähde: http://www.itahame.fi

» Lähetä palautetta toimitukselle