TPS - ILV
NYI - STL 2.00
NYR - CAR 2.00
CBJ - NJD 2.00
MTL - FLA 2.30
DET - ANA 2.30
NSH - WSH 3.00
MIN - LAK 3.00
WPG - VGK 3.00
DAL - TBL 3.30
SJS - PIT 5.00

Nurmi jatkoi Lukko-sopimustaan

LIIGA / Uutinen
Teemu Nurmi ihastuttaa jatkossakin raumalaisyleisöä.
Kuva © Anna Ahola - anna.ahola@jatkoaika.com
Laitahyökkääjä Teemu Nurmi jatkaa uraansa Rauman Lukossa vielä ainakin kaksi seuraavaa kautta.

Teemu Nurmi on 28-vuotias Tapparan kasvatti, joka tuli Lukkoon kaudelle 2009-2010. SM-liigan runkosarjassa kaikkiaan 481 ottelua pelanneelle laiturille päättynyt kausi oli uran toistaiseksi paras. Runkosarjassa Nurmi teki tehopisteet 18+20=38 ja pudotuspeleissä puolestaan 4+3=7.

- Halusin jatkaa menestyvässä joukkueessa ja voittamaan tottuneen valmentajan kanssa. Tavoite on täyttynyt, jos ensi keväänä ollaan vielä tässä vaiheessa mukana, perustelee Nurmi itse valintaansa.

- Nimet pistettiin paperiin marraskuun lopulla, eikä siinä ollut edes mitään ihmeellisempää vääntöä. Halu jatkamiseen oli molemminpuolinen, Lukon pelaajakoordinaattori Hannu Vanhatalo kertoo sopimuksesta.

Jyväskylässä pelattu pronssiottelu JYPin ja Lukon välillä päätti Nurmen kauden ennen ottelun päättymistä. Kova törmäys JYP-hyökkääjä Jonne Virtaseen aiheutti Nurmelle pahan jalkavamman. Leikkaus on jo tehty ja toipuminen kaudeksi 2013-2014 on käynnissä.

- Leikkaus meni hyvin ja ensi kaudella tullaan takaisin entistäkin ehompana. Kuuden viikon päästä pitäisi päästä kävelemään ilman keppejä, mutta kiirehtimään en kuitenkaan lähde. Tärkeintä on saada jalka kuntoon, Nurmi selvittää.

» Lähetä palautetta toimitukselle