Nuoret Leijonat kaatoi kenraalissaan Tšekin

MAAJOUKKUE / Uutinen
Janne Kuokkanen teki yhden maalin Tšekki-maaliin.
Suomi voitti myös toisen harjoitusottelunsa luvuin 4–2. Nuorista Leijonista maalien makuun pääsivät Joona Koppanen, Janne Kuokkanen, Jere Innala ja Eeli Tolvanen.

Tšekki pääsi alussa yllättämään ja johti ottelua toisen erän alussa 2−1. Suomi kuitenkin nousi rinnalle ja ohi vielä saman erän aikana. Toiselle erätauolle siirryttiin Suomen 3−2-johdossa.

Loppunumerot 4−2:een päätöserässä viimeisteli Eeli Tolvanen ylivoimalla. Suomi oli muodostanut otteluun väkevän ylivoimaviisikon.

Tšekkien maalia vartioineella Josef Kořenářilla riitti ottelussa työnsarkaa, sillä Suomi tykitti ottelussa laukauksia kohti maalia 39 kappaletta. Tšekin vastaava lukema oli 18.

Suomen leiriryhmästä muodostettava lopullinen MM-kisajoukkue julkaistaan 23. joulukuuta. Leiriryhmästä putoaa vielä 2 puolustajaa ja 3 hyökkääjää.

Nuorten MM-kisat alkavat Buffalossa tapaninpäivänä. Suomi kohtaa ensimmäisessä ottelussa Kanadan.