TOR - ARI 2.00
EDM - CAR 4.30
COL - NSH 22.00
LAK - STL 23.00

Nuoret ässät jatkavat Porissa

LIIGA / Uutinen
Joonas Huovinen kiekkoilee pari seuraavaa kautta Ässissä.
Kuva © Jouko Kylmäoja, http://www.kylmaoja.net
Porin Ässät solmi jatkosopimukset puolustaja Teemu Vuorisalon ja hyökkääjä Joonas Huovisen kanssa.

Joonas Huovinen siirtyi kaudeksi 2014-2015 Poriin Twin City Steelistä Yhdysvaltojen juniorisarjasta. Huovinen on pelannut A-nuorten SM-liigaa Lukossa ja Kärpissä, missä hän teki myös liigadebyyttinsä kaudella 2012-2013. 20-vuotias hyökkääjä on pelannut kuluvalla kaudella seitsemän Liiga-peliä ilman tehopisteitä.

− Hienoa, että lupaavat pelaajat haluavat jatkaa Ässissä. Etenemme molempien kanssa maltillisesti ja uskomme, että he ottavat viimeistään ensi kaudella paikat vakiokokoonpanostamme, kertoi Ässien urheilujohtaja Mika Toivola.

− Huovinen on osoittanut, ettei hän pelkää virheitä eikä vastustajan pelaajia. Toisin kuin monilla nuorilla pelaajilla, hänellä ei ole kiire kiekon kanssa, jatkoi Ässien valmentaja Pasi Kaukoranta.

Teemu Vuorisalo on Ässien oma kasvatti, joka on säännöllisesti kolkutellut myös eri ikäluokkien maajoukkueiden ovia. Vuorisalo oli mukana keväällä 2014 voittamassa nuorten SM-pronssia. 19-vuotias puolustaja on saalistanut tämän kauden 14 Liiga-pelissä yhden syöttöpisteen.

− Vuorisalo on ollut koko kauden alle 20-vuotiaiden maajoukkueringissä ja hän taistelee MM-kisapaikasta. Hän on hyvä lupaava puolustaja, jonka vahvuudet ovat kiekollisessa pelissä, totesi Toivola.

− Vuorisalon vahvuutena on avauspelaaminen, hän hakee hyökkääjät syötöillään ahtaistakin paikoista, analysoi Kaukoranta.

Molempien sopimukset jatkuvat kevääseen 2017 saakka.

» Lähetä palautetta toimitukselle