BOS - BUF 0.00
CHI - SJS 2.00
WPG - TBL 2.00
VAN - EDM 5.00

Nolan Pratt on Lukon uusin vahvistus

LIIGA / Uutinen
Rauman Lukko vankistaa puolustustaan yhteensä 627 NHL-ottelua pelanneella Nolan Prattilla.

Nolan Pratt siirtyy Lukon takalinjoille.

Loppukauden kattavan sopimuksen raumalaisten kanssa sorvannut kanadalaispuolustaja Nolan Pratt, 35, on kiekkoillut kaksi viime pelisesonkia Venäjällä. KHL-joukkue Amur Habarovskin riveissä Prattille kirjattiin kahden kauden aikana yhteensä 81 ottelua ja 21 (3+18) tehopistettä.

190-senttinen ja 97-kiloinen puolustajajärkäle on urallaan ollut juhlimassa kertaalleen myös Stanley Cup -mestaruutta keväällä 2004 Tampa Bay Lightningin sotisovassa. Kaiken kaikkiaan miehen vyölle on kirjattu 627 NHL:n runkosarja- ja pudotuspelikoitoksessa 66 (9+57) tehopistettä.

Pratt liittyy Lukon vahvuuteen meneillään olevan maaottelutauon aikana ja hänet nähtäneen ensimmäisen kerran tositoimissa kuluvan kuun 16. päivänä, kun raumalaisjoukkue isännöi Satakunnan paikalliskamppailussa Porin Ässiä.

Prattin mukaantulon myötä Lukolla on riveissään peräti neljä EU:n ulkopuolista pelaajaa – Aaron Brocklehurst, Justin Morrison ja Kurtis McLean – joten SM-liigaseurojen yhteisen sopimuksen mukaisesti raumalaiset joutuvat kierrättämään jotakuta edellä mainitusta nelikosta katsomon puolella.

» Lähetä palautetta toimitukselle