HPK - IFK
ILV - PEL
JUK - SPO
JYP - KAL
KOO - SAI
ÄSS - KÄR
LUK - TPS
BUF - NYR 2.00
CAR - EDM 2.30
MIN - NJD 3.30
ANA - BOS 5.00
PHI - DET 20.00
PIT - CGY 20.00
COL - STL 22.00

Nissiselle ja Korkiakoskelle sopimus SaPKoon

MESTIS / Uutinen
SaPKon runkopelaajiin useampanakin kautena kuulunut Tuomas Nissinen kuuluu joukkueen vahvuuteen myös alkavalla kaudella. Kokelaista myös Mikko Korkiakoski sai sopimuksen, mutta moni muu jäi ilman.

Nissinen, 25, on kantanut urallaan SaPKo-paitaa lähes 200 ottelussa. Viime kaudella hyökkääjä onnistui maalinteossa vain neljästi, kun vielä tulokasvuonna osumia kertyi kymmenen. Neljässä tämän syksyn harjoitusottelussaan Nissinen ei ole päässyt pisteiden makuun.

Korkiakoski puolestaan sai sopimuksen vakuutettuaan seurajohdon hyvällä liikkeellä ja pelikäsityksellä. Lukon junioreissa juniorivuotensa pelannut 20-vuotias Korkiakoski pyörähti aiemmin kesällä myös Jokipoikien testissä, mutta jäi sillä reissulla vaille sopimusta.

Savolaishyökkäyksen toinen kokelas, 22-vuotias Jesse Kiukas, jäi ilman sopimusta. Urallaan satakunta Mestis-ottelua Jukureissa pelanneelle laitahyökkääjälle ei SaPKon kotisivujen uutisoinnin mukaan löytynyt paikkaa ylemmistä ketjuista. Kiukas jäi ilman tehopisteitä neljässä treenimatsissa.

Useimmista kokelaista on siis Savonlinnassa jo päätökset syntyneet, mutta pakistoon testataan vielä yhtä miestä. Tryout-puolustajana jatkaa Sportissakin piipahtanut virolainen Kaupo Kaljuste. Sen sijaan HPK:n A-nuorissa aiemmin pelanneen Matti Tiilikaisen näytöt oli näytetty kahdessa pelissä.

SaPKo kohtaa vielä ennen runkosarjan avausta D Teamin kahdesti. Ensin tänään torstaina kotonaan ja vielä uudemman kerran ensi viikon tiistaina Laukaalla. Sarjakauden SaPKo avaa kotiottelulla Hokkia vastaan perjantaina 12.9.

» Lähetä palautetta toimitukselle