BOS - NYR 2.00
MTL - PHI 2.00
TBL - SJS 2.00
STL - OTT 2.00
DAL - WPG 2.00
NSH - FLA 3.00
MIN - CBJ 4.00
EDM - CGY 5.00
VGK - PIT 5.00
CHI - WSH 19.30
NYI - ANA 22.00
VAN - DET 23.00

Niskalan kausi ohi − Lukko-puolustukselle apumies Vaasasta

LIIGA / Uutinen
Wrenn siirtyy Vaasasta Raumalle.
Kuva © Jaakko Stenroos - https://jaskan.kuvat.fi/
Lukko-kapteeni Janne Niskalan kausi päättyi ennen pudotuspelejä loukkaantumiseen, joten raumalaisjoukkue lähti pelaajakaupoille. Haaviin tarttui Vaasan Sportin puolustaja William Wrenn.

26-vuotias William Wrenn ehti pelata Sportissa 25 ottelua tehoin 3+5=8 ennen Raumalle tuloaan. Hän kiekkoilee Lukossa loppukauden mittaisella sopimuksella. Hänellä on uraltaan myös AHL- ja ECHL-kokemusta. Lukko hankki Wrennin sen jälkeen, kun joukkueen kapteeni Janne Niskalan kausi päättyi loukkaantumiseen.

− Niskala on sivussa loppukauden, joten tarvitsemme leveyttä puolustukseemme. Niskalan rooli ylivoimassamme on suuri, joten toivon, että Wrenn pystyy pelaamaan meillä ylivoimaa. Sen merkitys kasvaa, mitä edemmäs kevättä mennään, Lukon päävalmentaja Pekka Virta kertoo tiedotteessa.

185-senttinen ja 95-kiloinen Wrenn on San Jose Sharksin toisen kierroksen varaus vuodelta 2009. Hän pukee Lukon peliasun ensi kerran keskiviikon HIFK-otteluun.

− Olisimme ehdottomasti halunneet pitää Wrennin Sportissa myös ensi kaudella. Neuvottelimme hänen kanssaan, mutta ikävä kyllä meillä ei ollut mahdollisuutta nostaa sopimustarjoustamme riittävästi ainakaan tässä vaiheessa, kertoo puolestaan Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä vaasalaisseuran tiedotteessa.

» Lähetä palautetta toimitukselle