Niskakangas Hokkiin – Fofanov ja Koskela jatkavat

MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki tiedotti torstaina kolmesta uudesta pelaajasopimuksesta: maalivahti Sami Koskela sekä hyökkääjä Jevgeni Fofanov jatkavat seurassa ja uutena miehenä mukaan liittyy hyökkääjä Arttu Niskakangas.

Laitahyökkääjän tontilla viihtyvän Arttu Niskakankaan Hokki nappasi TuTosta, jota 22-vuotias nuorukainen edusti kaksi kautta. Edellisellä kaudella Cowboys-kasvatti teki 53 pelaamassaan runkosarja- ja karsintaottelussa 19 maalia ja antoi 14 maalisyöttöä, ollen TuTon kolmanneksi paras pistemies.

– Hän pystyy laittamaan kiekkoa pussiin, ja on arvokas sälli kärkikenttiin. Oikealta puolelta laukovana hän tuo ylivoimapeliimmekin vaihtoehtoja. Maalintekijätyyppinä hän lisää joukkueemme tulivoimaa, jota ei ole joukkueessa ikinä liikaa, arvioi kajaanilaisseuran päävalmentaja Petri Mattila tuoretta hankintaa.

Jevgeni Fofanovin edelliskausi oli rikkonainen. 22-vuotias venäläishyökkääjä sai tililleen vain 20 ottelua Hokki-paidassa, vietettyään suuren osan kaudesta sairastuvalla veneluun murtuman vuoksi. Pelaamissaan otteluissa Fofanov teki Hokille 2 maalia ja antoi 5 maaliinjohtanutta syöttöä. Hokin oma kasvatti haki kauden aikana pelituntumaa myös Suomi-sarjassa JHT:n ja II-divisioonassa SuPSin riveistä.

Pirkkalalaislähtöinen Koskela pelasi viimekaudella runkosarjassa 12 ja karsintasarjassa 5 ottelua Hokin maalinsuulla. Runkosarjassa miehen torjuntaprosentiksi muodostui 89,6 ja karsintasarjassa kiekko tarttui 92,41 prosentin tarkkuudella.

Kaikki kolme sopimusta ovat yksivuotisia.


Arttu Niskakangas siirtyy TuTosta Hokkiin.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

» Lähetä palautetta toimitukselle