ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

Niinimäki ja Jäminki jatkavat Ilveksessä

LIIGA / Uutinen
Kesken viime kauden loukkaantunut keskushyökkääjä Jesse Niinimäki on allekirjoittanut yksivuotisen jatkosopimuksen Ilveksen kanssa. Myös Tommi Jäminki jatkaa joukkueessa.

Niinimäki ehti pelata viime kaudella ainoastaan kymmenen ottelua tehoilla 3+3. Vaikka Niinimäki ei olekaan onnistunut tekemään lopullista läpimurtoa SM-liigassa, on rooli Ilveksessä ensi kaudella varmasti suuri.

Tommi Jäminki pelasi puolestaan viime vuonna pitkälti kolmos- ja nelosketjuissa. Hyvää työtä tehnyt laitahyökkääjä jatkaa nyt 1+1-vuotisella sopimuksella, jossa optio on Ilveksellä.

Näiden sopimusten lisäksi Ilvekseen siirtyy koesopimuksella nuori puolustaja Lasse Korhonen. Korhonen on Jokerien kasvatti ja pelasi viime vuonna A-junioreiden SM-liigaa tehoin 9+17=26, jotka riittivät puolustajien pistepörssin voittoon. Korhosen koesopimus päättyy elokuun lopussa. Jokeri-kasvatin lisäksi miesten harjoitusrinkiin on nostettu A-junioreista puolustaja Toni Niemi.

Ilves on neuvottelemassa myös viime Pohjois-Amerikan juniorisarjassa pelanneen Mikko Kuukan kanssa ja etsii yhtä vahvaa puolustajaa sekä kahta laituria.

» Lähetä palautetta toimitukselle