Niederreiter vältti välimieskäsittelyn - viisivuotinen sopimus yli 25 miljoonan arvoinen

NHL / Uutinen
Nino Niederreiter kuittasi sopimuksen ennen välimieskäsittelyä.
Kuva © Getty Images
Minnesota Wildin sveitsiläishyökkääjä Nino Niederreiter välttyi torstaiksi suunnitellulta välimieskäsittelyltä. Osapuolet pääsivät sopuun viisivuotisesta sopimuksesta, jonka ansiosta Niederreiter saa ajanjaksolta 26,25 miljoonan dollarin tulot.

24-vuotias Nino Niederreiter teki viime kaudella 25 maalia ja antoi 32 maaliin johtanutta syöttöä. Molemmat luvut ovat hänen uusia kausiennätyksiään. Alkujaan New York Islandersin varaama Niederreiter siirtyi Wildiin vaihtokaupassa vuonna 2013. 

− Ninolla on ollut iso vaikutus joukkueseen, ja olemme iloisia sen asian jatkumisesta tulevaisuudessa. Hän on kasvanut rooliinsa yhtenä hyökkäyspään johtajana. Ninolla on loistava asenne ja persoonallisuus, ja fanimme tulevat olemaan jatkosopimuksesta yhtä iloisia kuin me, toimitusjohtaja Chuck Fletcher kommentoi sopimusta.

Niederreiter on edustanut Sveitsiä neljä kertaa MM-kisoissa saavuttaen hopeaa vuonna 2013 sekä kerran olympialaisissa. Hän kuului finaaliin päässeen Euroopan joukkueeseen World Cupissa.

Wildilla on palkkakatossaan tilaa reilut 10,5 miljoonaa dollaria. Sopimuksen alle olisi saatava Mikael Granlundin ja Marcus Folignon nimet.

» Lähetä palautetta toimitukselle