TAP - LUK
TOR - WSH 2.30
MTL - ARI 2.30
COL - MIN 4.30
VGK - NSH 5.00
ANA - STL 5.00
VAN - CAR 5.30

Nico Aaltonen Hokkiin

LIIGA, MESTIS / Uutinen
Kajaanin Hokki kasvattaa Rauman Lukon lainapelaajien määrän jo sekstetin vahvuiseksi, kun loukkaantumisesta toipunut hyökkääjä Nico Aaltonen liittyy linnapaitaan marraskuun maaottelutaukoon asti kestävällä lainasopimuksella.

Elokuun lopulla Vaasassa pelatussa harjoitusturnauksessa polvensa sivusiteen loukannut ja sen myötä leikkauspöydälle sekä sairauslomalle joutunut 22-vuotias Nico Aaltonen alkaa jälleen olla pelikunnossa.

– Kun Lukosta meille tuon tason pelimiestä tarjottiin, niin mielellään otimme vastaan. Annetaan ajan tehdä tehtävänsä ja pelituntuman palautua – uskon, että hänestä on meille apua, toteaa Hokin päävalmentaja Sami Karppinen.

Lukon sopimushyökkääjä avaa sen myötä kautensa kuluvan viikon perjantaina (22.10.), kun mies pukee päälleen Kajaanin Hokin sotisovan kotiottelussa Vaasan Sportia vastaan.

– Aaltonen on saanut luvan pelata, ja mies on kokoonpanossa heti perjantaina Vaasan Sportia vastaan, sanoo Karppinen.

Aaltosen laina on alustavasti sovittu kestävän 11.11. alkavalle maajoukkuetauolle asti. Hyökkääjä on Hokin kuudes raumalaispelaaja, sillä jo aiemmin linnapaitojen vahvuuteen ovat siirtyneet puolustajat Juha-Petteri Purolinna ja Jesse Virtanen sekä hyökkääjät Charles Bertrand, Aki Kangasmäki ja Jere Laaksonen.


Nico Aaltonen avaa kautensa linnapaidassa.
Jaakko Stenroos - http://jaskan.kuvat.fi/

Savolaiselle muutaman viikon huili

Keskiviikkoisessa ottelussa Kiekko-Laseria vastaan aivotärähdyksen saanut hyökkääjä Jani Savolainen joutuu lääkärin määräyksestä pitämään taukoa jääkiekosta ainakin kahden viikon ajan.

– Lääkäri oli määrännyt miehen kahdeksi viikoksi lepoon, Hokki-luotsi kertoo.

Hyökkääjä Niko Saarenpään sairausloma jatkuu myös ainakin viikonlopun yli, sillä miehellä on olkapääkontrolli ensi viikon tiistaina, jonka jälkeen vamman laatu selviää lopullisesti.

– Kyllä tähän saumaan tarvitsimmekin miehiä. Harjoituksissakin on selkeä kilpailutilanne tällä viikolla joukkueeseen liittyneiden uusien miehien myötä, ja jokainen tappelee paikasta pelaavassa kokoonpanossa, tuumii Karppinen.

» Lähetä palautetta toimitukselle