ILV - IFK
LUK - HPK
SAI - JUK
SPO - PEL
WSH - SJS 2.00
OTT - ARI 2.30
CHI - NYI 3.30
CGY - CAR 4.00
EDM - DET 4.00

NHL:ssä varmistuivat välimieskäsittelyyn suuntaavat pelaajat (päivitetty 12:10)

NHL / Uutinen
NHL:n jokakesäinen jännitysmomentti, ketkä pelaajat valitsevat välimieskäsittelyn, koettiin viime yönä Suomen aikaa. Useat tähtipelaajat, etunenässä Bostonin Joe Thornton valitsivat varman sopimuksen ensi kaudeksi välimieskäsittelyn kautta.

Thorntonin lisäksi välimieskäsittelyssä nähdään saman joukkueen puolustaja Sergei Gontshar, jonka Boston hankki viime kauppatakarajalla. Boston on tunnettu siitä, että se ei aina taivu välimiehen tahtoon vaan saattaa päästää pelaajan menemään jos palkka kohoaa liian korkeaksi. Gontshar on ollut jo vuosia liigan paras kiekollinen puolustaja ja saattaakin näin saada välimieheltä Bostonille liian suuren palkan.

Devilsin puolustaja Scott Niedermayer valitsi myös välimieskäsittelyn. Yhtenä liigan parhaista luistelijoista tunnettu Niedermayer olisi välimiehen antaman yhden vuoden sopimuksen jälkeen rajoittamaton vapaa-agentti ja voisi mittauttaa arvonsa täysin vapailla markkinoilla. Tarkan dollarin miehenä tunnettu Devilsin toimitusjohtaja Lou Lamoriello saattaa joutua kovan paikan eteen, jos Niedermayer saa suuren korotuksen neljän miljoonan dollarin palkkaansa.

Montrealin Richard Zednik kuuluu myös pelaajiin jotka kohtaavat välimiehen seuraavan parin kuukauden aikana. Slovakkihyökkääjä saalisti 26 maalia ja 50 pistettä perinteikkäälle seuralleen.

Alex Tanguay saanee välimieheltä suuren palkankorotuksen loistavan kauden päätteeksi. Nuori hyökkääjä teki 69 pelissä 79 pistettä, joista 25 oli maaleja. Coloradon toimitusjohtaja Pierre Lacroix saattaa vielä kirota päivää jolloin päätti tarjota Tanguaylle ainoastaan lyhyen ja halvan sopimuksen.

Coloradon kilpakumppani Vancouver Canucks sai tietää, että joukkueen ykkösmaalivahti Dan Cloutier ja ykkössentteri Brendan Morrison ovat vahvuudessa mukana varmuudella kun kausi alkaa - jos joukkue vain on tyytyväinen välimiehen ratkaisuun.

Washington Capitalsin miehistön harvoista veteraaneista Brendan Witt käytti mahdollisuutensa välimiespalveluun. Jeff Halpernin sekä latvialaisen Dainius Zubrusin suunnitelmat eivät ole vielä selvillä.

Myös San Jose Sharks saa lähettää edustajansa välimieskäsittelyyn. Tarkempi uutinen Sharksin välimieskäsittelyn valinneista pelaajista tässä.

» Lähetä palautetta toimitukselle