NHL:ssä tapahtuu (vko 31): Pittsburghissa, Torontossa ja Chicagossa sopimuksia

NHL / Uutinen
NHL:n toimitusjohtajilla riittää aina tähän aikaan kesästä puuhaa, kun jatkosopimuksia ja pelaajakauppoja valmistellaan kiireisesti. Tämän otsikon alle on koottu viikottain tuoreita sopimusuutisia sekä pelaajasiirtoja (uusimmat ylhäällä) ja uutista päivitetään sitä mukaan kun uusia sopimuksia tai kauppoja tehdään.

Laitahyökkääjä Ramzi Abid on hyväksynyt Pittsburgh Penguinsin tekemän jatkosopimustarjouksen. Tuore jatkopahvi tietää 24-vuotiaalle Abidille 495,000 dollarin tienestejä seuraavasta kaudesta.

Menneellä kaudella Abid viiletti Penguins-hyökkäyksessä 16 ottelussa saalistaen viisi tehopistettä. Urallaan nuori kanadalainen on pelannut 49 NHL-ottelussa. Phoenix Coyotesin ja Pittsburgh Penguinsin riveissä tahkotuissa mittelöissä Abidin pistetilille on karttunut 23 pistettä.

Myös Torontossa sopimuksia

Toronto Maple Leafs on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen keskushyökkääjä Harold Drukenin kanssa. Urallaan useita NHL-organisaatioita kiertänyt ja tiheään farmin ja NHL-kokoonpanojen välillä matkustanut 25-vuotias Druken on esiintynyt NHL-jäillä kaikkiaan 146 ottelussa.

Lisäksi Maple Leafs on tehnyt sopimuksen vapaa agentti hyökkääjä David Lingin kanssa. Viimeiset kolme kautta Columbus Blue Jacketsin palkkalistolla viettänyt 29-vuotias Ling on kiekkoilut ammattilaisuransa pääasiassa farmisarjoissa.

Bell ja McCarthy odotettuihin sopimuksiin

Hyökkääjä Mark Bell ja puolustaja Steve McCarthy ovat tehneet jatkosopimukset Chicago Blackhawksin kanssa. Bellin jatkopahvi takaa 24-vuotiaalle kanadalaiselle ensi kaudesta 1,18 miljoonan dollarin vuosiansiot. McCarthyn sopimus puolestaan pullistaa 23-vuotiaan kanadalaispakin tilipussia tasan miljoonalla dollarilla.

Menneellä kaudella uransa parhaat tehot saalistanut Bell ampui ensi kertaa yli 20 maalia kaudessa. Kookkaan kanukkihyökkääjän pistetili karttui 82 runkosarjaottelussa 21 maalilla ja 24 syöttöpisteellä. Keskus- ja laitahyökkääjänä pelaamaan pystyvä Bell on viettänyt koko nelivuotisen NHL-uransa Chicago Blackhawksin palkkalistoilla. Intiaaninutussa pelatuissa 257 ottelussa Bellin tilastoihin on merkattu 47 maalia, 56 syöttöpistettä sekä 347 jäähyminuuttia.

Kuluneella kaudella sitkeän nivusvamman vuoksi ainoastaan 25 ottelussa urakoinut McCarthy kartutti pistetiliään yhdellä maalilla ja kolmella syöttöpisteellä. Kaudella 1999-2000 NHL-debyyttinsä tehnyt vikkeläjalkainen puolustaja on pelannut koko uransa Blackhawks-paidassa. Windy Cityn kiekkoylpeyden takalinjoilla tahkotuissa 134 ottelussa McCarthyn tilastoihin on raapustettu kolme maalia, 13 syöttöpistettä ja 45 jäähyminuuttia.

Buffalossa sopimuksia

Buffalo Sabres on tehnyt kolme uutta jatkosopimusta. Nimensä papereihin allekirjoittivat hyökkääjä Tim Connolly, maalivahti Mika Noronen ja puolustaja Rory Fitzpatrick. Norosen ja Fitzpatrickin sopimusten ansiosta kumpaisenkin pelaajan välimieskäsittelyt peruuntuvat.

Connolly vietti koko menneen kauden sairastuvalla aivotärähdysten jälkeisten oireuden vuoksi. Noronen torjui kuluneella kaudella Sabres-maalilla 35 ottelussa. Fitzpatrick puolestaan urakoi Buffalon takalinjoilla 60 mittelössä.

Niedermayer yhä mahtiankka

Hyökkääjä Rob Niedermayer pysyy Anaheim Mighty Ducksin palkkalistoilla ainakin seuraavan kauden ajan. Yksivuotisen jatkosopimuksen taloudellisia yksityiskohtia ei julkistettu.

Kuluneella kaudella 29-vuotias Niedermayer viiletti 55 ottelussa Mighty Ducks -hyökkäyksessä. Kanadalaishyökkääjän pistetili karttui kyseisissä otteluissa 12 maalilla ja 16 syöttöpisteellä. NHL-urallaan Niedermayer on pelannut 696 ottelua Florida Panthersin, Calgary Flamesin ja Anaheim Mighty Ducksin riveissä saalistaen 129 maalia ja 207 syöttöpistettä.

Avery jatkaa Kingissä

Hyökkääjä Sean Avery ja Los Angeles Kings ovat päässeet yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta. Tuore jatkopahvi kattaa seuraavat kaksi vuotta.

Menneellä kaudella koko NHL:n jäähypörssin 261 minuutilla voittanut 24-vuotias Avery esiintyi Kings-paidassa 76 ottelussa. Kanadalaishyökkääjän pistetili karttui kyseisissä mittelöissä yhdeksällä maalilla ja 19 syöttöpisteellä.

Urallaan Avery on pelannut kaikkiaan 163 NHL-ottelua. Detroit Red Wingsin ja Los Angeles Kingsin riveissä tahkotuissa taistoissa räväkän kanukin tilastoihin on merkattu 47 pistettä ja 482 jäähyminuuttia.

Carolinassa useita sopimuksia

Carolina Hurricanes on tehnyt vuoden sopimukset puolustaja Allan Rourken sekä hyökkääjiensä Radim Vrbatan ja Pavel Brendlin kanssa.

Erskine pukee tähtinutun jatkossakin

Dallas Starsin kovaotteinen puolustaja John Erskine on hyväksynyt seuransa tarjoaman vuoden jatkosopimuksen. Tuore jatkopahvi tuo mukanaan 10 prosentin palkan korotuksen miehen viime kauden palkkaan.

Oilers-kaartiin lisää syvyyttä

Neljä edellistä kautta Pittsburg Penguinsin organisaatiossa pelannut hyökkääjä Toby Petersen jatkaa uraansa Edmonton Oilersissa. Petersenin ja Oilersin sopimus on kaksivuotinen.

Bonk raapusti nimensä sopimukseen

Montreal Canadiensin varausviikonloppuna Ottawa Senatorsista hankkima tsekkisentteri Radek Bonk on solminut uuden seuransa kanssa kolmen vuoden jatkosopimuksen. Sopimuksen taloudellisia yksityiskohtia ei julkistettu.

Sharks-puolustajille jatkopahveja

San Jose Sharksin riveissä viime kaudella pelanneet puolustajat Jim Fahey ja Rob Davison jatkavat seurassa myös tulevalla kaudella. Kumpikin pelaaja tulee ansaitsemaan alkavalla kaudella 450 000 dollaria.

Lightning-varauksille sopimuksia

Stanley Cup –voittaja Tampa Bay Lightning on päässyt yhteisymmärrykseen sopimuksista kolmen varauksensa kanssa. Nimensä sopimuspaperiin ovat laittaneet puolustaja Mike Egener, keskushyökkääjä Nick Tarnasky sekä laituri Dennis Packard.

Afinogenov pysyy Buffalossa

Maksim Afinogenov jatkaa Buffalo Sabresissa. Venäläislaituri hyväksyi seuran tekemän sopimustarjouksen, joka takaa Afinogenoville noin 1,4 miljoonan tulot.

Prongerille rahakas sopimus

Kanadalaispuolustaja Chris Pronger on tehnyt vuoden pituisen jatkosopimuksen St. Louis Bluesin kanssa. Sopimuksen arvo on 9,5 miljoonaa dollaria ja lisäksi mies sai vielä 1,5 miljoonan allekirjoitusbonuksen.

29-vuotias Pronger voitti kaudella 1999-2000 Norris Trophyn NHL:n parhaana puolustajana sekä Hart Trophyn koko liigan arvokkaimpana pelaajana. Kolossimainen puolustaja tulee esiintymään myös Kanadan World Cup -joukkueessa.

Toskala jatkaa Sharkseissa

Vesa Toskala jatkaa kaksi seuraavaa kautta San Josen organisaatiossa. Toskala on allekirjoittanut kahden vuoden jatkosopimuksen, joka takaa hänelle ensimmäisellä kaudella 850 000 dollarin tulot ja toiselle kaudelle 50 000 dollaria ensimmäistä vuotta korkeamman palkan.

Toskala pääsi pelaamaan viime kaudella San Josen paidassa 28 ottelua. Näistä otteluista 12 päättyi voittoon, neljä tasapeliin ja kahdeksasti vastustaja oli Sharkseja parempi. Toskalan torjuntaprosentti oli 93,0 ja päästettyjen maalien keskiarvo pelissä 2,06.

Scatchard jatkaa Long Islandilla

Keskushyökkääjä Dave Scatchard jatkaa NY Islandersissa. Mies teki vuoden mittaisen jatkosopimuksen arvoltaan 1,7 miljoonaa dollaria.

Viime kaudella 28-vuotias kanukki saalisti 61 ottelussa 9+16=25 tehopistettä 78 jäähyminuuttia.

Williamseille sopimukset

Carolina Hurricanes on tehnyt jatkosopimuksen Philadelphiasta Danny Markov –kaupan yhteydessä hankitun laituri Justin Williamsin kanssa. Sentteri Jason Williams puolestaan jatkaa Detroit Red Wingsin paidassa. Hyökkääjien sopimukset ovat yksivuotisia.

Tammikuussa Flyersista hankittu Justin Williams pelasi uransa parhaan NHL-kauden tehden ennätyksensä niin pelattujen pelien, syöttöjen, pisteiden kuin jäähyminuuttien saroilla. 22-vuotias Williams tehtaili 79 pelissä yksitoista maalia, 13 syöttöä ja keräsi 64 jäähyminuuttia.

Detroitissa 49 peliä menneellä kaudella pelanneen Jason Williamsin sopimuksen arvo on 425 000 dollaria. Carolinan sukunimikaimansa tapaan myös Jason teki henkilökohtaisen piste-ennätyksensä kuluneella kaudella. Historiankirjoihin merkattiin hänen kohdalleen kaudesta 2003-2004 lukemat 6+7, +1, 15 min.

Lisää nuoruutta Atlantaan

Atlanta Thrashers on tehnyt sopimuksen vuoden 2003 draftin ensimmäinen varauksensa, puolustaja Braydon Coburnin, kanssa. Sopimuksen yksityiskohtia ei ole julkaistu.

Atlanta valitsi Coburnin varaustilaisuuden kahdeksantena pelaajana. Coburn pelasi kuluneen kauden WHL-junioriliigajoukkue Portland Winterhawksissa toimien samalla joukkueen kapteenina. Coburn teki 55 WHL-pelissä 10 maalia ja antoi 20 syöttöä. Lupaava kanadalaispuolustaja edusti maataan vuodenvaihteessa Suomessa pelatuissa nuorten MM-kisoissa.

Blackburn jatkaa Rangersissa

New York Rangersin 21-vuotias maalivahtilupaus Dan Blackburn on solminut joukkueen kanssa vuoden jatkosopimuksen arvoltaan 825 000 dollaria. Blackburn oli koko viime kauden sivussa olkapään hermovaurion takia.

Lisäksi Rangers ilmoitti, että seura on tehnyt sopimuksen 19-vuotiaan puolustajan David Liffitonin kanssa. Isokokoinen ja fyysinen Liffiton pelasi päättyneellä kaudella 44 ottelua OHL:n Plymouth Whalers-joukkueessa tehoilla 2+9. Jäähyminuutteja kertyi 85.

Rangers hankki Liffitonin oikeudet maaliskuussa Avalanchesta kauppaamalla Matthew Barnabyn Coloradoon.

Sopimuskynä sauhusi Chicagossa

Chicago Blackhawks ja puolustajat Steve Poapst sekä Stephane Robidas ovat päässeet yhteisymmärrykseen uusista jatkosopimuksista. Kumpainenkin sopimus kattaa yhden vuoden. Sopimusten taloudellisia yksityiskohtia ei julkistettu. Robidas'n sopimuksen ansiosta Blackhawks ja Robidas välttivät elokuun 2. päiväksi kaavaillun välimieskäsittelyn.

Aivotärähdyksen vuoksi ainoastaan 53 ottelussa menneellä kaudella esiintynyt 35-vuotias Poapst iski kauden mittelöissä kaksi maalia ja antoi kaksi maaliin johtanutta syöttöä. Lisäksi kokenut kanadalainen tahkosi kentällä keskimäärin 22,14 minuuttia ottelua. Kyseiset lukemat olivat Blackhawks-puolustajien joukosta korkeimmat minuutit. Urallaan pitkään farmisarjoja tahkonnut Poapst on viilettänyt kaikkiaan 245 NHL-ottelussa. Washington Capitalsin ja Chicago Blackhawksin riveissä pelatuissa taistoissa varmana puolustavana puolustajana tunnetun Poapstin tilastoihin on merkattu kahdeksan maalia ja 23 syöttöpistettä.

Vuoden 2003 marraskuussa Dallas Starsista Blackhawks-puolustuksen avuksi siirtyneen 27-vuotiaan Robidas'n kulunut kausi päättyi helmikuussa poskiluun murtumiseen. Ärhäkkä kanadalaispuolustaja ehti esiintyä Blackhawks-nutussa lopulta 45 ottelussa saalistaen kaksi maalia ja 10 syöttöpistettä. NHL-urallaan Robidas on pelannut 257 ottelua. Montreal Canadiensin, Dallas Starsin ja Chicago Blackhawksin kokoonpanoissa tahkotuissa mittelöissä piskuisen kanukin tilastoihin on merkitty 13 maalia ja 33 syöttöpistettä.

Samalla Blackhawks ilmoitti tehneensä jatkosopimuksen keskushyökkääjä Jason Morganin kanssa sekä ensimmäisen ammattilaissopimuksen laitahyökkääjä Rene Bourquen kanssa. Helmikuussa Calgary Flamesistä hankittu 27-vuotias Morgan vietti loppukautensa Blackhawks-farmijoukkue Norfolk Admiralsissa. Viimeiset neljä kautta Wisconsinin yliopistojoukkueessa kiekkoillut 22-vuotias Bourque liittyy Blackhawks-organisaation palkkalistoille vapaana agenttina.

Lightning-pakkaan lisää kortteja

Tampa Bay Lightning on hankkinut pelaajakaartiinsa lisää syvyyttä tekemällä sopimukset kokeneen keskushyökkääjä Jarrod Skalden ja kovaotteisen laitahyökkääjä Steve McLarenin kanssa. Monivuotisten sopimusten tarkempia yksityiskohtia ei julkistettu.

Vuosien saatossa useiden eri NHL-organisaatioiden palkkalistoilla kiertänyt 33-vuotias Skalde vietti menneen kauden Dallas Starsin farmijoukkueen Utah Grizzliesin riveissä. Kuluneella kaudella NHL-debyyttinsä tehnyt 29-vuotias McLaren on kiekkoillut viimeiset kolme kautta pääasiassa St. Louis Bluesin farmijoukkueessa Worcester Ice Catsissa.

Washingtonissa jatkosopimuksia

Laiturit Matt Pettinger ja Graham Mink sekä puolustaja Nolan Yonkman ovat hyväksyneet Washington Capitalsin heille tekemät 10% palkankorotuksen sisältäneet vuoden mittaiset sopimustarjoukset eli qualifying offerit. Pettinger tulee tienaamaan ensi kaudella 522 000 dollaria, Mink 375 000 dollaria ja Yonkman 687 500 dollaria.
Laajempi uutinen aiheesta löytyy täältä.

Boston hankki kokemusta

Kokeneen laitahyökkääjän Tom Fitzgeraldin NHL-ura jatkuu Boston Bruinsissa. Fitzgerald ja Bruins solmivat tuoreen kahden vuoden kattavan sopimuksen.

Fitzgerald pelasi menneen kauden Toronto Maple Leafsissa saalistaen 69 ottelussa seitsemän maalia ja 10 syöttöpistettä. Mainiona puolustavana hyökkääjänä tunnettu 35-vuotias yhdysvaltalaiskiekkoilija on 15 NHL-kautensa aikana tahkonnut kaikkiaan 1026 NHL-ottelua. Kyseisissä mittelöissä Fitzgeraldin tilastoihin on raapustettu 135 maalia ja 184 syöttöpistettä.

Buffalossa kulutettiin sopimuspaperia

Buffalo Sabres ja puolustaja Brian Campbell välttivät välimieskäsittelyn kanadalaispelaajan allekirjoitettua yksivuotisen jatkosopimuksen. Lisäksi uudet vuoden kattavat jatkosopimukset tekivät hyökkääjä Taylor Pyatt sekä puolustajat Jeff Jillson ja Henrik Tallinder.

Stefan ja Thrashers sopimukseen

Hyökkääjä Patrik Stefan jatkaa Atlanta Thrashersissa tulevaisuudessakin. Tsekkihyökkääjän tuoreen jatkosopimuksen yksityiskohtia ei julkistettu.

Kuluneella kaudella kaikki 82 runkosarjaottelua pelannut Stefan takoi uransa parhaat pisteet 14 maalia ja 26 syöttöpistettä. Stefan on nykyisestä Thrashers-joukkueesta ainoa pelaaja, joka on kuulunut organisaation palkkalistoille Thrashersin ensimmäisestä, 1999-2000, kaudesta lähtien.

Kevyn Adams jatkaa Carolinassa

Keskushyökkääjä Kevyn Adams ja Carolina Hurricanes ovat päässett yhteisymmärrykseen uudesta jatkosopimuksesta. Yksivuotisen sopimuksen tarkempiua yksityiskohtia ei julkistettu.

Kuluneella kaudella Adams esiintyi 73 ottelussa Hurricanes-kokoonpanossa saalistaen uransa parhaat pisteet 10 maalia ja 12 syöttöpistettä. Viimeiset kolme kautta Hurricanesia edustanut Adams on tahkonnut urallaan 363 NHL-ottelua. Toronto Maple Leafsin, Columbus Blue Jacketsin, Florida Panthersin ja Carolina Hurricanesin riveissä pelatuissa mittelöissä 29-vuotiaan yhdysvaltalaishyökkääjän tilille on kertynyt 41 maalia ja 58 syöttöpistettä.

Kavanagh siirtyy kotikaupunkiinsa

Ottawa Senators on ilmoittanut tehneensä sopimuksen laitahyökkääjä Pat Kavanaghin kanssa. Monivuotisen sopimuksen tarkempia yksityiskohtia ei julkistettu.

Viimeiset vuodet Vancouver Canucksin palkkalistoille kuulunut 25-vuotias Kavanagh on viettänyt ammattilaisuransa pääasiassa farmisarjoissa. Ottawalaishyökkääjän tilille on kertynyt ainoastaan kuusi NHL-ottelua.

Morrison ja Canucks välttivät välimieskäsittelyn

Vancouver Canucks ja keskushyökkääjä Brendan Morrison pääsivät sopuun uudesta vuoden mittaisesta sopimuksesta. Näin kanadalaiseuran johtajien ei tänä kesänä tarvitse jännittää välimieskäsittelyjen tuloksia, kun sekä Morrison että maalivahti Dan Cloutier solmivat jatkosopimuksen. Joukkueen viime kauden toiseksi toiseksi tehokkain pistemies johtaa jatkossa Canucksin ykkösnyrkkiä noin 3.5 miljoonan dollarin vuosipalkalla.

Morris jatkaa Kojooteissa

Puolustaja Derek Morris on hyväksynyt Phoenix Coyotesin tekemän jatkosopimustarjouksen. Tuore sopimus pitää 25-vuotiaan Morrisin Coyotes-puolustuksen tukena ainakin seuraan kauden.

Morris siirtyi Coyotesiin kuluneen kauden siirtorajalla Colorado Avalanchesta. Kanadalaispuolustaja ehti esiintyi Coyotes-kokoonpanossa 14 ottelussa pelattuaan tätä ennen 69 ottelussa Avalanche-puolustuksessa. Coyotesin ja Avalanchen riveissä tahkotuissa mittelöissä Morrisin pistetili karttui 32 pisteellä.

Seitsemänvuotisella NHL-urallaan Morris on viilettänyt kaikkiaan 501 NHL-ottelussa. Calgary Flamesin, Colorado Avalanchen ja Phoenix Coyotesin riveissä pelatuissa mittelöissä kanukkipakin tilastoihin on piirretty 51 maalia, 192 syöttöpistettä ja 243 jäähyminuuttia.

Purinton pukee Rangers-paidan jatkossakin

Kovaluinen puolustaja Dale Purinton on tehnyt jatkosopimuksen New York Rangersin kanssa.

Purinton esiintyi viime kaudella 40 ottelussa tehoilla 1+1. Jäähyminuutteja kertyi 117.

Sopimuksen yksityiskohtia ei kerrottu.

Hagmanille ja Olsonille jatkopahvit

Florida Panthers teki vuoden mittaiset jatkosopimukset vasempien laitahyökkääjien Niklas Hagmanin ja Josh Olsonin kanssa. Hagmanin sopimuksen arvo on 775 500 dollaria ja se on hieman vähemmän kuin parina edelliskautena.

Viime kaudella 24-vuotias Hagman pelasi 75 ottelua ja teki niissä 10+13=23 tehopistettä. Hagman valittiin Suomen World Cup –joukkueeseen poisjäävän Sami Kapasen tilalle.

23-vuotias Olson on lähinnä farmipelaaja.

Cloutier jatkaa Canuckseissa

Maalivahti Dan Cloutier vuoden mittaisen jatkosopimuksen Vancouver Canucksin kanssa. Sopimuksen arvo on 3 miljoonaa dollaria.

Dandenault pysyy Detroitissa

Laitahyökkääjä/puolustaja Mathieu Dandenault suostui 10% minimipalkankorotukseen ja teki jatkosopimuksen Detroit Red Wingsin kanssa. Sopimuksen arvo on 1,595 miljoonaa dollaria.

Havanoville jatkoa

Puolustaja Aleksander Havanov teki vuoden jatkosopimuksen St. Louis Bluesin kanssa. Sopimuksen arvo on 1,7 miljoonaa dollaria.

Coloradossa farmisopimuksia

Colorado Avalanche on tehnyt sopimukset puolustaja D.J. Smithin ja hyökkääjä Mathieu Darchen kanssa. Kummankaan vapaana agenttina olleen pelaajan sopimuksen yksityiskohtia ei paljastettu.

D.J. Smith, joka toimi kuluneella kaudella Coloradon farmiseura Hearshey Bearsin kapteenina, ehti pelata AHL:ssä 35 ottelua tammikuun puoliväliin mennessä ennen kuin loukkaantuminen vei miehen sairastuvalle loppukaudeksi. Vajaan puolikkaan kauden aikana Smith keräsi 14 pistettä (7+7) sekä 71 jäähyminuuttia.

Nashvillen organisaatioon kuulunut Darche vietti lähes koko kauden AHL-mestaruuden voittaneessa Milwaukee Admiralsissa ollen joukkueen tehokkain pelaaja runkosarjassa. Kaksi peliä Nashvillen paidassa pelannut hyökkääjä teki 76 AHL-runkosarjapelissä 28 maalia ja antoi 31 syöttöä.

Cole jatkaa Hurrikaanina

Laitahyökkääjä Eric Cole jatkaa Carolina Hurricanesin paidassa solmittuaan vuoden pituisen jatkosopimuksen. Tilastojen valossa uransa toistaiseksi parhaan kauden pelannut Cole tienaa tulevalla kaudella 1.5 miljoonaa dollaria.

Hurricanes ilmoitti myös tehneensä sopimuksen keskushyökkääjä Jim Henkelin kanssa.

Hartnell jatkaa Predatorsin riveissä

Scott Hartnell ja Nashville Predators solmivat jatkosopimuksen, joka takaa kanadalaishyökkääjälle noin 1.3 miljoonan dollarin vuositulot. Hartnell viimeisteli päättyneellä kaudella 18 runkosarjamaalia 59 ottelussa ollen joukkueensa toiseksi tehokkain maalintekijä.

Predators ilmoitti maanantaina tehneensä sopimukset myös maalivahti Brian Finleyn ja puolustaja Andrew Hutchinsonin kanssa.

NHL:ssä tapahtui viikolla 30

NHL:ssä tapahtui viikolla 29

NHL:ssä tapahtui viikolla 28

NHL:ssä tapahtui viikolla 27

» Lähetä palautetta toimitukselle